Начало Картинг 4 години КАРТИНГ ПИСТА „ЛАУТА” МИС КАРТИНГ 2006

4 години КАРТИНГ ПИСТА „ЛАУТА” МИС КАРТИНГ 2006

124
0

На 22.09.2006г. Картинг писта „Лаута” ще отбележи своя четрвърти рожден ден. Празникът ще започне в 17:30ч. с първия кръг на превърналия се в традиция за картинг съоръжението конкурс „МИС КАРТИНГ”. Тази година освен много красиви момичета в него участие ще вземат и пловдивски футболисти. За участие в него се записаха 47 момичета над 14 годишна възраст, от които за финалната част след предварителен кастинг се класираха 12 девойки с „бензин в кръвта” и атрактивна външност. По време на картинг партито финалистките ще дефилират с дрехи на MAZE и FRANCO FERUCCI, ще отговарят на въпроси на журито, ще се превъплатят в ролята на механици на картинг. Организаторите са подготвили и няколко изненади за тях. В един от кръговете девойките ще трябва да демонстрират своите знания за картовете, Формула 1 и професионалните пилоти.

Новото в конкурса тази година е номинацията за МИС КАРТИНГ НА ПУБЛИКАТА, която ще бъде избрана чрез гласуване на зрителите. Трите победителки ще получат парични награди – съответно 200 лв., 150 лв. и 100 лв., както и много подаръци от спонсорите и Картинг писта „Лаута”, както и много подаръци от MAZE, FRANCO FERUCCI, NIVEA, TOTAL SPORT, TYMBARK, COCA-COLA, QUEEN LIKE и Картинг писта „Лаута”.

Председател на журито, което ще има нелеката задача да избере най-красивата сред красивите, ще бъде футболният специалист Едуард Ераносян, в избора на най-красивата сред красивите ще му помагат Мина Аврамова /втора подгласничка в конкурса PLAYMATE BULGARIA 2006/, Ивайло Цонев /двукратен републикански шампион по картинг, клас ICC, представители на медиите и на спонсорите.

Освен атрактивната надпревара МИС КАРТИНГ за феновете на високите скорости на пистата ще има и няколко състезания. В състезанието с картове WORLD FORMULA /15к.с./ сили ще премерят 5 от най-редовните клиенти на пистата, регистрирали най-бързи обиколки през 2006 година. Предизвикателството за тях ще бъде състезание на пистата в обратна посока. „Всеки е пилот” ще заложи на отборния принцип и смените на всяка 10 минута. В него участие ще вземат професионални пилоти, журналисти, хора от публиката, изтеглени с жребий и от журито. Съставът на всеки отбор ще бъде определен преди старта.

Много изненади ще има и за зрителите на пистата, на които ще бъдат раздадени 220 безплатни обиколки по случай 22 септември и 4-тата годишнина на писта „Лаута”.