Начало Автомобили 7 Opel ADAM, създадени от Брайън Адамс, се продават на благотворителен търг

7 Opel ADAM, създадени от Брайън Адамс, се продават на благотворителен търг

36
0

Opel ADAM предлага на практика безброй възможности за индивидуализация. Специалната серия ADAM в камуфлажен вид, която е създадена от Брайън Адамс още веднъж подчертава това. Канадският музикант и фотограф сътвори дизайна на лимитираната серия като част от сътрудничеството си с Opel.

Феновете сега имат възможността да закупят един от автомобилите ADAM с дизайн на Брайън Адамс. Базираният в Рюселсхайм автомобилен производител реши да продаде седем автомобила от тази ексклузивна серия на аукцион, а всички приходи да бъдат дарени за благотворителност. Събитието в най-големия германски аукционен портал United Charity e вече открито и наддаването за камуфлажно маскираните автомобили ADAM става на уебсайта www.unitedcharity.de/OpelAdam и ще продължи до 21 ноември. Приходите ще бъдат дарени на фондацията на музиканта – Bryan Adams Foundation. Тя се грижи за различни хора по света, нуждаещи се от помощ.

– Брайън Адамс ми разказа много неща за своята фондация по време на снимките за календара ни на ADAM. Освен всичко останало, фондацията работи върху нови възможности за обучение в Афганистан или върху глобални екологични проекти. Ние подкрепяме тези дейности с цялото си сърце и ще бъдем щастливи, ако нашите камуфлажни ADAM-и достигнат до възможно най-висока цена – заяви шефът на маркетинга на Opel Тина Мюлер.

Създадена през 2006 година от канадската рок звезда, Bryan Adams Foundation е насочена към подобряване на живота на хората в различни места по света. Тя се стреми да защити най-уязвимите в обществото и се занимава основно с образование и обучение на деца и млади хора по света.

Opel ADAM с дизайн на Брайън Адамс е оборудван с 1.4 литров бензинов двигател с мощност 100 к.с. със Start/Stop технология. Черна кожена тапицерия, автоматична климатична инсталация, седалки с подгряване за водача и пътника до него, кожен венец на волана и авангардна инфоразвлекателна система IntelliLink със седеминчов екран са само част от специалните елементи в оборудването на автомобила.

Освен създаването на камуфлажния дизайн на ADAM, сътрудничеството включва още и арт насоки като снимките на календара на Opel за 2014 година.