Начало Лайфстайл adidas празнува 60 години. Разбиваща мъжка колекция!

adidas празнува 60 години. Разбиваща мъжка колекция!

36
0

– Представяне на колекцията пролет / лято 2009 по време на модната седмица в Милано.

– Новото партньорство със скутерите Vespa.

Разбиващата мъжка колекция е резултат от сътрудничеството с италианската поп икона в производтството на скутери – Vespa – една от най-големите и оригинални, мобилни марки по света. Две автентични модни марки, и двете фокусирани върху дизайна, представят уникалното си партньорство с продукти-класика и съвременни мъжки визии и цветове, които обслужват нуждите и на всички скутер-райдъри и фенове на изчистения дизайн. Новото сътрудничество с Vespa и нашето съществуващо вече сътрудничество с италианската марка Diesel – Originals Denim, прави модната седмица в Милано, перфектна платформа за adidas, за да пусне на пазара Originals пролет/лято 2009.
Hermann Deininger, CMO аdidas Sport Style, коментира: “Много съм развълнуван, че сме домакини на световното представяне на adidas Originals за 2009 на модната седмица в Милано и вярвам, че присъединяването към Milan създава интересно измерение в ежедневното облекло. С присъединяването на Milan, adidas сега е представен на всички четири главни модни седмици за пролет/лято 2009.

“60 years of soles and stripes” – “60 години на уникалност и ленти” като продуктово вдъхновение описва десетилетия представяне на културни моменти във времето и интерпретациите на adidas през изминалите 60 години. Специалните “Era Packs” осигуряват на потребителя емблематични обувки за всяко десетилетие от 1950г. до сега, отличавайки “60 години на уникалност и ленти” като графичен елемент. С “80s Preppy Casual” adidas Originals отбелязва своята автентичност, като марка за облекло и излага историята на adidas по време на поп – културата на 80-те.

Originals Denim by Diesel – Пуснати на пазара в колекцията пролет/лято 2008 по време на модните седмици в Берлин и Ню Йорк, Originals Denim by Diesel сега навлиза в третия си сезон, установявайки се като непроменлива и съставна част от adidas Originals. изисквания на топлото лято. Представяйки нови изтънчени детайли като фина бродерия на логото Trefoil, тази колекция от 12 модела отново са нещо което всеки любител на джинсите трябва да има. Колекцията Originals Denim by Diesel е ексклузивно достъпна в магазините adidas Originalsр.