Начало Картинг „Аламинут”-на картинг надпревара на „Лаута”

„Аламинут”-на картинг надпревара на „Лаута”

189
0

Наката /Атанас Бончев/ спечели „Аламинут”-ното картинг състезание на „Лаута”, в което участваха 5-мата актьори и техния екип от предаването на БТВ. Пръв финалната линия пресече Наката, който регистрира и най-бързата обиколка в състезанието. Още на старта той даде сериозна заявка за призово класиране и до края не изпусна челната позиция.
Останалите четирима от бандата също показаха завидни картинг умения. Робин се чувстваше като у дома си, на пловдивска земя и сподели, че често кара картинг на писта „Лаута”. Дачко беше много доволен от завоюваното второ място, а Неве и Маца не скриха своето задоволство от участието в такава интересна надпревара.
Робин, Неве, Маца, Дачко и Наката гостуват в Замъка „Ескалибур” и на Картинг писта „Лаута” и усилено се трудят върху новите серии на „Аламинут”.
Скечовете, които вчера заснеха, бяха с подчертана боулинг тематика, като в центъра на вниманието бяха боулинг топките и кеглите, които получиха причудливи роли. А боулингът като игра и забавление беше интерпретиран по различни начини: боулинг топката, попаднала в ръцете на терорист се превърна в бомба, която избухвайки, взриви кеглите на пистата; кеглите, които не искаха да паднат след многократни опити с топката, бяха повалени от пистолета на дебеловрато момче със сериозно количество злато на врата си. И докато на стадиона Локомотив Пловдив играеше срещу Вихрен в боулинг залата се вкарваха дузпи по пистите, но не с футболна, а с боулинг топка.