Начало Автомобили Audi показва концепция за нов кросоувър в Детройт

Audi показва концепция за нов кросоувър в Детройт

45
0

Audi ще покаже концепцията си за нов кросоувър в Детройт (САЩ) на първия за 2014 г. световен автомобилен салон.

Двувратият модел е едновременно спортен, компактен и подходящ за всевъзможни дейности. Той представлява визията на бранда за кола, която може да се движи по всякакви типове настилки, включително писти и да се използва както в ежедневието, така и в свободното време.

Автомобилът е поредното развитие на дизайнерския и конструкторски език на Audi. В него са комбинирани много от елементите, които ще бъдат вложени в бъдещите спортни модели на бранда с типичната за Audi all-road концепция.

Дължината му е 4,2 м, а външният му вид налага силно, впечатляващо присъствие. Прецизните линии са ясно очертани, а повърхностите са комбинирани така, че да създадат скулптирана, изчистена форма. Цялостното впечатление е за модел, излят като едно цяло от решетката отпред до задницата, в която се откриват чертите и на купе. Дизайнерите са се постарали да внушат още с първия поглед както усещането за мощ и бързина, така и за концентрирана енергия.

Комбинацията от форма и функция е уникално. Компактността не нарушава офроуд характера на модела. В него могат да се открият още елементи от e-tron, както и цялостно развитие на quattro дизайнерския език на марката, вече показан в концепцията Sport quattro на салона във Франкфурт (Германия) през септември.