Начало Автомобили Aуди с ново представителство и шоурум

Aуди с ново представителство и шоурум

60
0

Нов шоурум на престижната германска марка Ауди бе открит в София в средата на февруари. Той е на булевард “Никола Вапцаров” в лъскавата зона от сгради около София Ленд.

Лентата прерязаха специално пристигналите за целта Гюнтер Берингер (регионален мениджър за Централна и Източна Европа) и Марко Шуберт (търговски мениджър за Централна и Югоизточна Европа) от централата на Ауди в Инголщадт.

С откриването на центъра се поставя ново начало за присъствието на Ауди у нас. Магазинът е на новите официални вносители на марката от Порше България. Те вече поеха продажбите на основната марка в състава на гиганта – Фолксваген, а Ауди е едната от перлите в короната на концерна.

Досегашните вносители от Аутотехника изградиха добра основа за развитие, но имат договор за продажба до края на месец май. След това ще представляват само испанския филиал във VW – Сеат.

Порше България оживи вече продажбите на Фолксваген у нас и се надява да заздрави още позициите си чрез работата с Ауди, за чието обслужване във всички аспекти ще се грижи.