Начало Лайфстайл Бърни иска да си върне Славица

Бърни иска да си върне Славица

65
0

В навечерието на св. Валентин милиардерът Бърни Еклестън каза пред „News of the World”, че се надява да спечели отново своята половинка, въпреки че тя е подала документи за развод.

78-годишният британец признава, че се колебае какво да купи като подарък за Славица, тъй като тя вече има всичко. В доста искрено интервю Бърни признава:

„Славица е любовта на живота ми. Но адвокатите казват, че не трябва да й се обаждам и не трябва да поддържам връзка с нея.”

Поводът Славица да се изнесе бе, че съседите наблизо строят доста шумно. Тя обаче е изтъкнала, че е много самотна, откакто дъщерите й са създали семейство. Междувременно тя обвинява Бърни, че прекарва прекалено много време в работа и много малко у дома.

Въпреки това той остава оптимист и продължава да финансите офшорните сметки на името на съпругата си и се надява разводът да бъде отменен – въпреки че тя е наела Лиз Вернън. Адвокатката е работила и за бившата жена на футболиста Рей Парлър, като е гарантирала солидни привилегии в полза на бившата съпруга.

Ако Славица продължи с развода, то тя може да спечели един милион паунда, което определено ще я обезпечи . Бърни обаче е категоричен, че иска да си я върне и то не заради парите, а заради любовта.

„Стотици пъти съм й казвал, че искам да опитаме отново. Остава да видим.”