Начало Лайфстайл Бътън наглежда имота си

Бътън наглежда имота си

57
0

Лидерът в световния шампионат Дженсън Бътън (Браун Гран при) нагледа имота си в Бахрейн преди да се появи на пистата днес. През 2005 г. англичанинът купи огромен парцел и строи къща в Дурат на обща стойност от около 600 000 долара.

Усмихнат, пилотът обясни, че през последните 2 години лошите резултати не са му давали мира и не е искал дори да отиде до имота си, който е в прекрасна нова зона и има пряк излаз към морето. Дженсън намира за отличен приема на 700 000 жители на кралството, което се състои от общо 36 острова.

Той обясни още, че очаква на тази пистата колата му да е така силна както и в Австралия и да няма проблемите със загряването на гумите, както бе в Китай заради хладното време.

Температурите днес са по-високи от вчера – около 32 градуса.

Младият швейцарец Себастиен Буеми пък не спи на хотел, а е при чичо си и семейството му, което живее в Бахрейн. Човекът просто е шеф на клона на UBS Bank в страната.

Пилотите на Тойота от своя страна снощи раздаваха автографи в един от най-големите молове и изразиха увереност, че тук наистина ще се види колко са напреднали. Колите ще използват развитие на двойния дифузьор, който е с още един елемент и на практика е троен.