Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Автокаталог 2004

Автокаталог 2004

121
0

Излезе от печат новия каталог за автомобили
АВТОКАТАЛОГ 2004.

Той е луксозно годишно издание и излезе за шести път. Година след година качеството и количеството на информацията са на все по-високо ниво, като максимално коректно са описани всички модели автомобили на пазара в момента, както у нас, така и в Европа.

Изданието е отпечатано в тираж 12000 броя, с обем 240 пълноцветни страници, 90-грамова хартия хром-мат, корицата – 200-грамова хром-гланц, лакирана.
Изданието се разпространява в цялата страна чрез дистрибуторските фирми “Стрела” и “Жак Прес”, търговски центрове “Шел”, “OMV” “ЛукОйл”.

Автокаталог 2004 съдържа възможно най-качествената информация за развитието на автомобилната техника и всичко свързано с нея – масла, бензини, гуми, бои, аудио техника и т.н.

В отделна глава са събрани ценовите листи на всички продавани у нас автомобили, предоставени от фирмите вносители.

Според проучванията, направени от издателите и разпространителите на изданието, Автомобилният каталог представлява интерес най-вече за хора от в активна въздраст и висок доход.
Според дилъри на нови автомобили, изданието спомага за по-лесен избор на предпочитан за закупуване автомобил, благодарение на възможността да се сравнят техническите показатели, дизайна и цената.

Основните раздели на Автомобилен каталог 2004 са:

обзори – технически и икономически на автомобилния бизнес у нас и по света
представяне на автомобилните марки – уводен текст за всяка и състоянието й, последните новости, концептуални модели и очаквани модели, представяне на съществуващата гама модели – с акцентиращ на важните характеристики текст
таблици с основните технически характеристики на модификациите
ценови листи – възможно най-подробна информация за всеки модел и модификация с базови цени и екстри.

Автокаталог 2004 е специално издание на най-високо ниво, което се превърнало в традиционно любимо и полезно четиво за клиенти и любители.