Начало Лайфстайл BMW е ексклузивен автомобилен партньор на „Мисията: Невъзможна – Престъпна нация”

BMW е ексклузивен автомобилен партньор на „Мисията: Невъзможна – Престъпна нация”

89
0

„Мисията: Невъзможна – Престъпна нация”, последният филм от легендарната екшън поредица отбелязва своята премиера през седмицата. BMW Group е ексклузивен автомобилен партньор на продукцията. По време на световната премиера на филма на 24 юли във Виена, редом до звезди, като Том Круз, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън и режисьорът Кристофър Маккуари, застанаха и новото BMW M3 и BMW Серия 7.

След успешното сътрудничество в “Мисията: невъзможна – призрачен протокол” през 2011 г, BMW Group отново предоставя автомобили, мотоциклети и технологии на екипа на Paramount Pictures. Прожекциите на „Мисията: Невъзможна – Престъпна нация” в България започват от 31 юли на IMAX и 4DX.  

В най-новия филм от екшън поредицата за тайния агент Итън Хънт (Том Круз) и неговия екип Impossible Mission Force (IMF) team, превозни средства на BMW Group са използвани в многобройни сцени. Новото BMW Серия 7 демонстрира стил и елегантност по улиците на Виена, а новото BMW M3 с върховите си характеристики и спортни гени, заедно с пистовия мотоциклет BMW S 1000 RR, изпълняват спиращи дъха каскади в Мароко. Във филма са заснети още първият сериен plug-in хибриден модел в гамата на основната марка BMW – новото BMW X5 xDrive 40e и BMW Серия 6 Кабриолет.

Участието на премиум автомобилния производител се допълва от интелигентната и всеобхватна система BMW ConnectedDrive, която осигурява уникални възможности за свързаност между водача, автомобила и околната среда, и която Impossible Mission Force team използва многократно. Във филма и в реалния живот, тази иновативна система осигурява най-високо ниво на безопасност и комфорт по време на шофиране. Сред демонстрираните функции са системите от камери и за подпомагане на водача, които осигуряват предимство за „IMF team” в редица ситуации.  

“Страхотно е да следим невероятните резултати от вълнуващото сътрудничество с „Мисията: Невъзможна – Престъпна нация”,” коментира Иън Робъртсън, Член на Борда на директорите на BMW Group, отговорен за „Продажби и маркетинг на марката BMW”. “Динамичните характеристики, технологичното лидерство и уникалната система BMW BMW ConnectedDrive, които отличават моделите на BMW ги правят най-подходящи за Итън Хънт и неговия IMF team.” – допълва той.

“МИСИЯТА:НЕВЪЗМОЖНА – ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ.”: Итън Хънт (Том Круз) и екипът му (IMF) са по петите на елитна секретна престъпна мрежа „Синдикатът”. Основна цел на Синдиката е да създаде нов световен ред, като за целта организира и осъществи многобройни терористични актове. Итън събира своя тим и съвместно с отлъчения британски агент Илза Фауст (Ребека Фъргюсън), за която не е сигурно дали не членува в „престъпната нация”, се изправят в следващата си невъзможна мисия. Участват Том Круз, Джереми Ренър, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън, Шон Харис и Алек Болдуин.

Режисьор на филма е Кристофър Маккуари, който е и сценарист и заедно с Дрю Пиърс, автор на идеята. По мотиви от телевизионен сериал на Брус Гелър. Продуцент Том Круз, Джей Джей Ейбрамс, Брайан Бърк, Дейвид Елисън, Дана Голдберг и Дон Грейнджър. Изпълнителен продуцент е Джейк Майърс