Начало Автомобили BMW Серия 3 Седан със световна премиера в Париж

BMW Серия 3 Седан със световна премиера в Париж

90
0

BMW Серия 3 Седан е най-успешният модел на базирания в Мюнхен премиум  автомобилен производител и въплъщава ядрото на марката BMW. Световната премиера на спортния седан от седмо поколение е връхната точка на автосалона в Париж.

Моделът ще отбележи световния си дебют заедно с редица други нови модели по време на пресконференцията, която ще се проведе в 9:00 ч. (CET) във вторник, 2 октомври. Мястото за пресконференция ще бъде щанда на BMW в зала 5.

В 16:00 ч. на същия ден, на същото място, представителите на медиите могат да получат допълнително ексклузивна информация по отношение на дизайнерските акценти, новите технологични характеристики и иновациите в областта на свързаността, които оформят характера на новото BMW Серия 3 Седан.

Председателят на борда на директорите на BMW AG Харалд Крюгер, членовете на борда Питер Нота (Продажби и марката BMW), Клаус Фрьолих (Развойна дейност) и д-р Николас Петер (Финанси), както и множество експерти от различни отдели ще бъдат на разположение за дискусии в рамките на събитието “Get Together – Get Your Story”.

Aвтосалонаът в Париж е също домакин и на премиерата на новото BMW Z4 Роудстър и новото BMW Серия 8 Купе, както и на световните премиери на BMW X5 от четвърто поколение и на новото BMW M5 Competition.