Начало Картинг Божидар Тодоров от в. „Марица” спечели първото място във финала на Dunlop...

Божидар Тодоров от в. „Марица” спечели първото място във финала на Dunlop Karting Cup 2007 в Пловдив

132
0

Божидар Тодоров от в. „Марица” спечели първото място във финалната, трета серия на Dunlop Karting Cup 2007 в Пловдив и получи голямата награда на турнира – комплект автомобилни гуми Dunlop. На второ и трето място се класираха съответно Илиян Димитров и Николай Димитров от Студио “Варийски”.
В отборното класиране победител стана тимът на телевизия Евроком България, последван от отборите на студио “Варийски” и списание “Off-Road”.
Победителите в индивидуалното и отборното класиране получиха награди от Dunlop и бензиностанции ЕКО.
„Dunlop винаги се старае да увеличи максимално удоволствието от шофирането. Радвам се, че състезанието по картинг за журналисти и фенове Dunlop Karting Cup е вече традиция и всяка година приятелите на моторните спортове в България стават все повече. Пловдивските журналисти се състезаваха отлично и заслужено спечелиха приза в оспорваното състезание.”, заяви Деян Тодоров, бранд мениджър на Dunlop.
Специалната награда за „Феър плей” бе връчена на Юлиян Стефанов от радио KATRA FM, който бе определен за най-внимателен и съвестен състезател, а отборната награда заслужено отиде при екипа на в. „Марица”.
Във финалната серия на Dunlop Karting Cup 2007 в Пловдив премериха сили над 60 състезателя, а за доброто им настроение се погрижи Malibu с леки коктейли на основата на познатия карибски ром, поднасяни от екзотично облечени момичета, които подаряваха на състезателите ветрила и усмивки.
Всеки от участниците в Dunlop Karting Cup 2007 в Пловдив получи подарък от Refan, а тези, които стигнаха до финала, но не им достигна малко за класиране в челната тройка си тръгнаха с подарък слънчеви очила Prego.

Dunlop е един от водещите производители на високоскоростни и свръхскоростни гуми с впечатляващи успехи в моторните спортове. Богатият опит на фирмата при състезателните гуми доведе до иновационни технологии за гумите, проектирани за ежедневието. През 1888 г. Джон-Бойд Дънлоп патентова първата пневматична гума, като по този начин поставя началото на един процес на развитие, който и до днес е тясно свързан с историята на автомобилите и моторния спорт.
Мотото на Dunlop е Drivers Know и компанията винаги се старае да увеличи максимално удоволствието от шофирането.