Начало Moto News Бум в продажбата на мотоциклети BMW. Камор Ауто с нов сервиз за...

Бум в продажбата на мотоциклети BMW. Камор Ауто с нов сервиз за мотоциклети

754
0

– Камор Ауто отваря официален сервиз за BMW мотоциклети.
– Над 600 % ръст в продажбите на BMW мотоциклети за първото шестмесечие на 2009 г.

Камор Ауто, в качеството си на изключителен вносител на BMW Motorrad за България, отваря официален сервиз за BMW мотоциклети. Той ще се помещава в настоящия шоурум на Камор Ауто, който се намира в столичния квартал „Младост” 4 на ул. „Бизнес Парк София” № 5.

Шай Рацаби, генерален директор на компанията, коментира, че „въпреки по-трудните пазарни условия заради настоящата финансова криза тази година ние продължаваме да инвестираме в развитието на бизнеса си”. С откриването на сервизния център Камор Ауто ясно демонстрира своето намерение да разнообразява и подобрява качеството на предлаганите услуги.

Официалният сервиз за BMW мотоциклети на Камор Ауто предоставя на своите клиенти висококвалифицирано сервизно обслужване, което отговаря на световните стандарти на BMW Motorrad. Сервизният екип на Камор Ауто има зад гърба си професионалния опит и дългогодишната практика на международната сервизна мрежа на BMW Motorrad.

Сервизният център разполага с най-модерното специализирано оборудване, което в съчетание с индивидуалния подход към клиента, е гаранция за високото качество на сервизната услуга. Официалният сервиз за BMW мотоциклети предлага разнообразни услуги като ремонт на диференциали, монтаж и демонтаж на гуми, балансиране на гуми, синхронизация на цилиндрите на боксерови двигатели, цялостна диагностика и други.

По повод откриването на сервизния център Камор Ауто стартира едномесечна промоция, в рамките на която всеки клиент, преминал през сервизно обслужване, получава като подарък оригинален BMW Motorrad колан.

Инвестицията в сервизния център на Камор Ауто е пряко свързана с успешното развитие на бизнеса за BMW мотоциклети и рязкото увеличение на продажбите през 2009 г. Компанията е продала 68 BMW мотоциклета през първото шестмесечие на 2009 г., което означава над 600% ръст в сравнение със същия период на 2008 г. Камор Ауто е лидер в пазарните сегменти от 500 до 1000 куб. и над 1000 куб. с общо 75% пазарен дял за периода януари – юни 2009 г.

Бумът на продажбите тази година се дължи основно на две големи сделки, реализирани от компанията. Първата е с Министерството на вътрешните работи, което закупи 40 BMW мотоциклета, за да поднови своя автопарк. Другата е с компания „Ена”, която ще използва 17 BMW мотоциклета, предоставени от Камор Ауто, за оказване на спешна медицинска помощ.

Камор Ауто е изключителен вносител на BMW мотоциклети за България от 2004 г. Компанията също така е и официален дилър на BMW автомобили с най-голям пазарен дял и е единствен MINI дилър за страната.