Начало Автомобили Citroеn обнови C-Elysée

Citroеn обнови C-Elysée

29
0

Citroen представя новия C-Elysее, чийто предшественик имаше страхотен търговски успех с почти 400 000 продажби от излизането му на пазара в края на 2012 г. Колата пожъна и сериозни спортни успехи, взимайки три поредни титли в световния шампионат за туристически автомобили (WTCC). За дизайна му са характерни по-конвенционалната предница, 3D стопове, нови декоративни лайстни и алуминиеви 16″ джанти, два нови нюанса на комфортното и просторно купе.

Citroеn C-Elysее е проектиран за да отговори преди всичко на потребностите на международните пазари, като при създаването му са използвани всички умения на екипите на Citroen. Стилът и оборудването му отговарят на изискванията на клиенти, които търсят едновременно луксозен и достъпен седан. Стартирал в края на 2012 г. в страните от средиземноморския басейн и в края на 2013 г. в Китай, той се утвърждава като бестселър на марката на ключови пазари като Китай, Турция и Алжир.

Атрактивният и балансиран седан е с изцяло нов дизайн на предницата. Новата броня позволява използването на стилистичните кодове на марката характерни за международните седани и изразява по-ярко присъствие, здравина и ширина.

В задната част новият C-Elysее е оборудван със светлини с 3D ефект, характерни за задния светлинен подпис на Citroen. Те също подчертават възприятието за ширина на автомобила и акцентират неговата елегантност.

Бордното табло в купето е пищно, обточено с декоративна лайстна пред пътника отпред и в тон с нивото на оборудване. Всички материали са избрани, за да се осигури елегантност, здравина и лесна поддръжка. Бордното табло е проектирано така, че да подчертава новия 7-инчов тъчпад. Таблет, който придава още по-съвременен вид на този нов автомобил C-Elysее, живеещ в духа на времето. Накрая екраните на компютъра са с нова графичност за повече изразителност и яснота. На версиите от висок клас, между двата циферблата, нова матрица с афиширане в бяло обединява цялата налична информация за управлението на автомобила.

Признат за комфорта и простора, които предлага, новият C-Elysее обединява целия опит на Марката по отношение на ходовата част, качество и технологии. Той предлага отличен баланс за клиенти, които търсят атрактивен и достъпен седан. Той има изключителна стабилност на пътя, която го прави удобен, независимо от естеството на пътя. Компактен отвън, той предлага пространство сходно с това на автомобили с по-големи размери и също така голям багажник – 506 литра. Citroеn C-Elysее е модерен и просторен седан, с доказани елегантност и здравина.

Новият C-Elysее е оборудван с гама конкурентни двигатели с оферти съобразени с различните региони на света, където се продава този автомобил. По принцип той се предлага с бензинов двигател PureTech 82, с механична скоростна кутия или VTi 115 с механична или автоматична скоростна кутия от последно поколение с 6 степени EAT6. Предлага се и с дизелови двигатели HDi 92 и BlueHDi 100.Произведен във Виго, Испания, новият C-Elysее ще излезе на пазара през първото тримесечие на 2017 г. Китайската версия ще се произвежда в Ухан и ще е налична по същото време.