Начало Лайфстайл Двудневно адреналиново шоу в Sofia Ring Mall – безплатно

Двудневно адреналиново шоу в Sofia Ring Mall – безплатно

61
0

Един впечатляващ, забавен и екстремен юни очаква софиянци и гостите на столицата! Sofia Ring Mall прави поредния страхотен жест към посетителите с безплатно 2-дневно шоу, посветено на адреналиновите изживявания за малки и големи – Off Road Show & Expo. 

На 18 и 19 юни от 11 до 18 ч. зелените площи на Sofia Ring Mall стават арена на най-атрактивните високопроходими коли. Освен от единственото за тази година изложение и тестдрайв на 4х4 и SUV-автомобили, бащите и техните синове със сигурност ще бъдат привлечени от случващото се на специално изградените трасета за офроуд надпревари, където топ професионалисти ще демонстрират своето майсторство в екстремното каране. Допълнителна атракция ще са и турнирите по теглене на джип, в които могат да се включат всички желаещи посетители. Ще има и други адреналинови състезания с участието на публиката и страхотни награди.

За всички малки и пораснали деца също са предвидени изключителни безплатни забавления – хитовите стени за катерене; батут; тренажор за пилоти и космонавти; супер игра за златотърсачи, където всеки фен на Клондайк ще намери своя 24-каратов късмет, и още много други атракции. Специално за гостите на двудневния Off Road Show & Expo столичната пожарна ще направи атрактивна демонстрация по гасене на запалена кола. И всичко това – в компанията на най-любимия и забавен водещ в България, много звезди и още страхотни изненади!

2-дневното Off Road Show & Expo ще е напълно безплатно за посетителите благодарение на подкрепата на „Еврохолд“ и ProAuto by Geotrading. То е част от хайлайф концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да бъде не само място за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.