Начало Автомобили DS3 Cabrio е премиерата на Citroen за автосалона

DS3 Cabrio е премиерата на Citroen за автосалона

27
0

Автомотор Корпорация и Citroen представят най-новото от френската марка на щанда си (който е двуетажен) по време на Автомобилен салон София 2013, който продължава до 23 юни. Посетителите на изложението имат възможност да видят премиерно у нас най-новия модел от DS-линията на Citroem – DS3 Cabrio. За първи път в страната ни са изложени още C3, C3 Picasso, C-Elysee. В рамките на салона пък за пътни тестове се предоставят C3, C4, C-Elysee и C4 Aircross.

DS линията, от която са продадени вече над 300 000 автомобили в света, се увеличава с пускането на пазара на Citroen DS3 Cabrio. Тази нова версия на успешния модел DS3 съчетава всички негови предимства (стил, усещания при управление и комфорт на вътрешното пространство) с удоволствието, което дават откритите автомобили.

Citroen DS4 e представен на щанда в дизелова версия с 92 к.с. Този уникален силует на повдигнато купе с 5 врати и 5 места, съчетава динамика и компактни размери на купе с функционалността на автомобил от средния клас. Екологичните ангажименти на марката намират своя модерен и изключително стилен израз в Citroen DS5 Hybrid.

C-Elysee се представя за първи път на изложение у нас. Разработен във Франция от международни екипи, той е предназначен специално за нашите пътища. Моделът представя най-доброто в областта на технологиите по отношение на стил, технологичност, внимание към детайла и качество. Настройките на окачването му са направени така, че да бъде максимално устойчив на неравностите и да осигурява комфортно возене във всички обстоятелства. Специално по случай Автомобилен салон София 2013 C-Elysee се предлага с 5% авансова вноска, при много изгодни лизингови условия.

Citroen C3 се представя за пръв път пред българската публика с новия си дизайн – предна решетка, приела новата визия на марката, както и вградени в предната броня LED светлини. Градският ван C3 Picasso също за пръв път по време на Автомобилен Салон София е показан с новите си форми. Моделът е с нов облик на предната част. Решетката е вградена в предния капак и подчертава още по-ясно принадлежността на автомобила към новия облик.

На щанда на Автомотор Корпорация посетителите на автосалона могат да закупят Lifestyle артикули на марката в специално обособен бутик. Всяка от линиите продукти е посветена на определен модел от гамата на Citroen. Компанията има и допълнителни атрактивни предложения – преференциални цени и специални условия за лизинг, както и още различни варианти за закупуване на нов автомобил.