Начало Автомобили Една година Silver Star в България

Една година Silver Star в България

102
0

Silver Star празнува една година от старта на дейността си в България, когато нов инвеститор започна да оперира като генерален дистрибутор на Даймлер АГ за продажбите и следпродажбеното обслужване на марките Mercedes-Benz, Setra и FUSO.

По повод първата си годишнина дилърските центрове на Silver Star организират поредица от събития, които анонсират кампанията One Year Silver Star. Атрактивни предложения за клиентите на Mercedes-Benz ще следват в хода на цялата година.

“Беше предизвикателна, но изключителна година за Silver Star, сподели г-н Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар. – За една година успяхме да структурираме всичките си дивизии и да установим процесите на работа. Резултатите показват, че се движим във вярната посока и към момента разполагаме с всички ресурси да продължим да ускоряваме. Днес, нашите 400 служители са посветени на мисията да доставяме най-добрите продукти и най-добрите услуги за нашите клиентите.“

Silver Star достави първите клиентски автомобили през юли миналата година и до края на 2017 новият генерален дистрибутор издаде 800 бройки от всички дивизии. Компанията реализира оборот от близо 170 милиона лева. При леките автомобили най-търсените модели бяха GLC SUV, следван от GLE купе и новата S-класа.

При товарните автомобили най-много продажби има флагманът сред камионите Mercedes-Benz Actros. Клиентите на лекотоварни автомобили се довериха на Sprinter, като най-надежден бизнес партньор.