Начало Картинг Елена Янева стана МИС КАРТИНГ 2007 в конкурса по случай петия рожден...

Елена Янева стана МИС КАРТИНГ 2007 в конкурса по случай петия рожден ден на картинг писта „Лаута”

273
0

Президентът на Ботев и бившият треньор на „канарчетата” бяха част от журито за конкурса Мис Картинг, който се организира по случай петия рожден ден на Картинг писта „Лаута”. Короната и награда от 500 лева грабна пловдивчанката Елена Янева. Нейни подгласнички станаха Емилия Тодорова и Пламена Кисьова.
В атрактивната надпревара участваха 11 красавици, които се представиха в 3 тура. Началото на шоуто беше поставено на пистата, а момичетата пристигнаха с темпераментното бъги “RAZOR”. След това конкурсът продължи в Боулинг център „Ескалибур”, където девойките дефилираха по бански и танцуваха на бара. Те приковаха мъжките погледи с горещ темперамент и сексапил и показаха, че са не само красиви, но и много игриви.
Градусът на забавлението се покачи още повече в последния кръг, където претендентките за титлата МИС КАРТИНГ имаха на разположение 5 минути, за да съберат мъжки блузки и колани от гостите на партито. Над 60 бяха дрехите, които чаровниците съблякоха от представителите на силния пол.
По време на картинг партито финалистките дефилираха с дрехи на MAZE и FRANCO FERUCCI. Публиката също участва в конкурса като излъчи своята фаворитка. МИС КАРТИНГ НА ПУБЛИКАТА стана Ваня Църцова, която събра най-много аплодисменти. Лице на Модна агенция ВИЗАЖ стана Пламена Кисьова. Фотосесия в сп. SHOP PLOVDIV получи Рени Нешева. Наградите за победителките бяха осигурени от MAZE, FRANCO FERUCCI, COCA-COLA, SOBIESKI, QUEEN LIKE, REFAN, ХОТЕЛ „БЕЛМОНТ”, TERRA JEWEL и Картинг писта „Лаута”. Конкурсът за красота се проведе за четвърта поредна година и беше организиран с партньорството на GLOBUL.
Феновете на високите скорости и с бензин в кръвта се включиха в състезанието „Всеки е пилот”. След оспорвана надпревара шампион стана Георги БОЕВ. Всеки гост на рождения ден получи специален подарък – диск с филм за пистата.