Начало Други “Eндуро София 2008” – официална квалификация за “Red Bull Romaniacs”

“Eндуро София 2008” – официална квалификация за “Red Bull Romaniacs”

37
0

2 безплатни места за участие в Red Bull Romaniacs 2008 за най-добрите български ендуро състезатели!

На 31 май – 1 юни, 2008 Българската Федерация по мотоциклетизъм и ендуро клуб “EDIMOTORS”-София, със съдействието на екипа на Red Bull Romaniacs, ще организират двудневно ендуро състезание в околностите на София.

Първият ден от състезанието ще бъде ендуро старт в градски условия, а вторият ден ще изпита способностите по навигация на райдърите в околните планински терени.

Тази година Red Bull Romaniacs предоставя три безплатни места за българи в предстоящото състезание през септември тази година redbullromaniacs.com.
Класиралите се на първо и второ място в състезанието «Ендуро София 2008», клас Експерт, ще имат възможността да участват в най-предизвиталеното ендуро рали в света, което ще се проведе от 13-ти до 17-ти септември в Румъния.
Третата виза за Red Bull Romaniacs вече е притежание на друг българин. Георги Тодоров, шампион на България, спечели “Victory Extreme” в Бухово през април и наесен ще се състезава в Румъния с най-добрите райдъри от цял свят: 25 националности от 4 контитента мерят сили в Red Bull Romaniacs.

От своя страна организаторите на Red Bull Romaniacs планират да развиват рали трасето и в близко бъдеще в него ще бъде включена и България.

Състезанието „Ендуро София 2008” ще се проведе в следните състезателни класове:

1. Мотоциклети “Експерт” E1, E2, E3 – индивидуално и отборно
2. Мотоциклети “Хоби” – индивидуално и отборно
3. ATV “Експерт” – индивидуално и отоборно
4. ATV “Хоби” – индивидуално и отборно
5. Жени индивидуално (ATV, motors)
6. Клас Джуниър

За записване и повече информация, моля посетете bfm.bg или на email: [email protected]