Начало Автомобили Еуратек Ауто откри своя втори търговски център в София

Еуратек Ауто откри своя втори търговски център в София

1149
0

Еуратек Ауто ООД откри своя нов център в град София, намиращ се в кв. Дружба. Обектът е втори търговско сервизен комплекс на SKODA в София и 15-и в страната. Новият дом на Шкода се намира на изключително комуникативно място в кв. Дружба – на бул. Проф. Цветан Лазаров 97, в непосредствена близост до метростанция Дружба.

Новият SKODA Център на Еуратек Ауто, е изграден на територия от 10 000 кв.м  и разполага с обща застроена площ от почти 5000 кв.м., което го прави един от най-големите търговско сервизни комплекси, сред автомобилния бранш у нас.  Предимствата на добрата локация на шоурума ще позволят на всички клиенти на марката, по-бързо и удобно придвижване до търговско-сервизната част, както и по-кратки срокове за всички заявени сервизни дейности.

Търговско-сервизният  комплекс разполага с над 650 кв.м изложбената площ, с 500 кв.м офисна част и с просторна и модерна сервизна част за общи ремонти с размер от 1200 кв.м., изцяло проектирани и изградени в съответствие с високите стандартите на производителя SKODA AUTO.

На територията на новия център в София, в приятна и спокойна атмосфера, всички клиенти на марката ще бъдат консултирани от професионален търговски екип, за да изберат най-подходящия за нуждите им модел SKODA, а в модерно оборудвания сервиз обучените сервизни техници ще се погрижат за висококачествената поддръжка на автомобилите им.

По време на церемонията по откриването, управителят на Еуратек Ауто, г-н Людмил Недев, сподели своите очаквания за работата на новия търговско-сервизен център: „Бих желал с този комплекс да подобрим качеството на обслужването на нашите клиенти, като го поставим на едно ново и по-високо ниво. С него ние  ще намалим и сроковете, с които изпълняваме техните поръчки и заявки.“

Регионалният Търговски Директор за Източна  Европа на SKODA AUTO, г-жа Луцие Кун, също приветства откриването на този толкова важен за фирмата комплекс с думите:

„Днес ние можем да се гордеем с един силен и стабилен партньор, представляващ марката в България от вече цели 26 години. Но днес сме тук не само, за да честваме историята и това което е постигнато досега, но и да отправим поглед напред към бъдещето. Днес имаме специален повод за това. Тази година ще продадем цели 4000 автомобила в България, поставяйки рекорд за марката през тази година. И за нас е чест да бъдем тук тази вечер, в този изключителен шоурум, който блести като диамант.”

„Чувствам се много горд, като представител на Чехия в България, че тази българо-чешка компания има такъв огромен успех и успя от нулата да изгради мрежа от 15 шоурума в страната“, коментира Душан Щраух, посланик на Чешката република в България.

„Тази година фирмата ще продаде  над 4000 коли. Много съм щастлив да виждам автомобилите SKODA навсякъде в България. Много се радвам, че автомобилите SKODA са сред едни от най-продаваните в България. Много съм щастлив също така, че компанията Еуратек може да спонсорира много дейности извън основната им, като изкуството и спорта, и особено, свързани с детските таланти.“

По време на празничното честване, Иван Тодоров –  управител на фирмата вносител – Еуратек ООД, връчи приза на компанията за специални постижения в автомобилния спорт на рали шампионите от Мегапорт Рейсинг, изразявайки своята удовлетвореност от съвместното партньорство и усилията, които отборът полага за възраждане на българския моторспорт.

„Щастлив съм да връча приза на Еуратек за автомобилен спорт на екипа, воден от Мирослав Ангелов, който тази година спечели националния рали шампионат на България“, сподели Иван Тодоров. „Искам да изкажа възхищението си за бързината, с която той се адаптира към автомобила си и започна да печели състезание след състезание, включително и рали България.“

Шампионът Мирослав Ангелов сподели: „Изключително съм щастлив, че имам възможността да празнуваме заедно с вас нашата шампионска титла, казвам нашата, защото тя е дело на екипен успех. Рали спортът е отборен спорт и без екипната работа, заедно с моя навигатор, успехът е невъзможен. Благодаря на екипа на братя Исаеви за техническата и логистична помощ, която ни оказаха,  както по време на подготовката, така и по време на състезанията. Благодаря на нашите партньори Еуратек, на всички спонсори, на феновете и на нашите приятели, които ни подкрепяха през цялото време”.

Под покрива на новия  търговско- сервизен комплекс феновете на марката имат уникалната възможност да разгледат  обособена колекционерска изложба на ретро автомобили,  където са събрани  ретро модели, както с марката  ŠKODA, така и редица други интересни за любителите модели, като произвеждания в България модел RENAULTBULGAR 8. В музея посетителите ще могат да видят и отлично запазена WARSZAWA 223, емблематичната Octavia от 1961 г., Octavia 110 L, 120 L и други ретро модели.

С атрактивното си изпълнение Орлин Павлов, балетна формация Нова и фолклорен ансамбъл от Националното училище по танцови изкуства създадоха празнична атмосфера за гостите на събитието. Новият SKODA център ще отвори врати за клиенти в началото на 2019 г.