Начало Лайфстайл Фирма Сенакс отпразнува 20 години

Фирма Сенакс отпразнува 20 години

543
0

Фирма „Сенакс” се утвърди като една от водещите компании при предоставянето на индивидуални и професионални продукти с гарантиран произход, за перфектна грижа и поддръжка на автомобили, тежкотоварни превозни средства, скутери и мотоциклети.

Клиентите на фирма „Сенакс” разпознават в лицето на компанията доверен партньор, уверен в своите възможности и почтен в отношенията. Компанията следва най-новите тенденции и технологии в сектора и достига до своите клиенти чрез утвърдена дистрибуторска мрежа и над 1500 разработени точки на продажба на територията на цялата страна.

През последните няколко години, фирма „Сенакс” успя да изгради модерен изложбен център, който отговаря на световните стандарти в този бизнес, електронен магазин и сервиз за автомобили и мотоциклети, създаден с разбиране и грижа към нуждите на съвременните шофьори от качествено, бързо и коректно професионално обслужване.

Фирма “Сенакс” е официален представител и вносител на автокозметичните и почистващи препарати на световния лидер SONAX, моторните масла №1 в Германия и добавки LIQUI MOLY, италианската марка за дизайнерски и високотехнологични мотоциклети „MV AGUSTA” и тайванската компания за скутери, мотоциклети и АТВ-та „KYMCO”.

Безопасността на водачите е напълно обезпечена от всичко необходимо, което гарантира по-голяма сигурност на пътя – каските Arai и Suomy, както и мотоциклетните облекла и аксесоари на италианската марка A PRO.

В продуктовото портфолио на фирма “Сенакс”  са представени професионалните системи за детайлна репаратура HBC SYSTEM, добре познатата марка CHAMPION и добавките XERAMIC, разработени на основата на специфичен керамичен компонент, използван в космическата индустрия.

Фирма „Сенакс” отпразнува 20 години от създаването на компанията заедно със своите клиенти, и доверени партньори, в шоурума на фирмата, като след смайващата въздушна актобатика, която отне дъха на присъстващите, за високия градус на вечерта се погрижиха група Акага.

Движеща сила на вечерта беше желанието на организаторите да отпразнуват заедно с гостите идеите в развитие, които движат фирмата от нейното създаване до днес и позволяват на клиентите да израстват заедно с успехите на компанията.

А мотото и пожеланието на управляващият собственик на Сенакс – Николай Стоянов беше:Продължаваме заедно!