Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 F1 TV Pro ще предлага повече съдържание през следващия сезон

F1 TV Pro ще предлага повече съдържание през следващия сезон

62
0

Платената услуга F1 TV Pro ще предлага повече съдържание през следващия сезон. Това заяви отговорникът по комерсиалните въпроси във Формула 1 Шон Брачес пред racefans.net.

Тази година платформата беше пусната онлайн от Гран при на Испания и предлага повече неща за зрителите си, които плащат между 70 и 150 долара за годишен абонамент и между 8 и 12 за месечен в зависимост от държавата.

Абонатите могат да следят по интернет повече от 20 различни камери, излъчващи състезанията, както и онборд камерата на всеки един от пилотите.

„Ще продължим да добавяме нови елементи към услугата, каза Барчес. – Ще увеличим броя на камерите, които могат да бъдат следени и на езиците“. В момента услугата предлага излъчване на английски, френски, немски и испански.

Новата платформа претърпя фалстарт при пускането й в уикенда за Гран при на Испания. Тя не предложи нужното качество, като често прякото излъчване по интернет (live streaming) насичаше и дори спираше изцяло, след което дълго време не можеше да зареди, независимо от използвания браузър.

Преди месец изпълнителният директор на F1 Чейс Кери призна, че все още има проблеми с новата услуга, макар те вече да са значително по-малко.