Начало Автомобили Фолксваген стартира национална кампания “Дни на отворените врати”

Фолксваген стартира национална кампания “Дни на отворените врати”

41
0

За втора поредна година Порше БГ, вносител на Фолксваген за България, стартира мащабна инициатива „Дни на отворените врати” в своите дилърски центрове в седем български града. В периода от 1 април до 13 май Велико Търново, Стара Загора, Созопол, Русе, Варна, Пловдив и София ще бъдат домакини на забавните и атрактивни представяния за широка публика на любимата немска марка.

Целта на „Дните на отворени врати” е да се даде възможност на всички почитатели да се докоснат до света на Фолксваген и да тестват харесваните от тях автомобили. Автомобилът е емоция и затова Вносителят полага усилия да доближи най-успешни и желани модели до техните потенциални клиенти.

По време на събитията всички желаещи ще могат да посетят продажбено-сервизните комплекси на Фолксваген в представителствата по градове и да се потопят в празничната атмосфера, да разгледат автомобилите, да тестват предпочитаната марка. На разположение за тест драйв ще бъдат любимите Polo и Golf, луксозният Passat, всъдеходът с неограничени възможности Touareg, многофункционалният Touran, суперлуксозният Phaeton и лекотоварните Caddy, LT и Multivan.

Специално за „Дните на отворени врати”, Порше БГ и дилърските представителства са подготвили редица специални предложения към своите клиенти. Всеки, който получи оферта по време на дните на отворени врати и сключи лизингов договор за покупка на автомобил, ще получи подарък от Порше Лизинг – оригинален часовник на Фолксваген.

Първият град, където се проведе „Ден на отворени врати” беше Велико Търново. На 1 април 2006 г. (събота) в новия продажбено-сервизен комплекс на дилъра „Авточойс” се стекоха стотици граждани на Велико Търново и гости на града. Повече от 300 души се възползваха от възможността да направят пробно шофиране на изложените автомобили. Най-голям интерес предизвика супер луксозната лимузина Phaeton, която пристига специално за случая от Германия. Спечелилият невероятна популярност всъдеход Touareg, любимият Golf пето поколение и луксозният Passat бяха другите звезди на събитието във Велико Търново.

През следващата събота – 8 април 2006 г., жителите на Стара Загора и гостите на града са поканени да гостуват на „Автохит” – дилъра на Фолксваген за региона. Там те ще могат да се възползват от същия богат избор за тестови шофирания и ще имат възможност да участват в томболата с награда 4 летни гуми и безплатен монтаж.

Жителите и гостите на Созопол ще имат удоволствието да се включат в дните на отворените врати в морския град на 15 април, който са организирани от „Вестауто-М” – дилърът на Фолксваген за Бургас. На централния площад в стария град всички любители на марката ще могат да се запознаят с моделната гама на Фолксваген и да тестват избрани от тях автомобили.

В същия ден оторизираният дилър на Фолксваген „Автотрейд” ще бъде домакин на „Деня на отворените врати” във Варна. Гостите ще бъдат посрещнати за първи път на новооткритите изложбени площи в местност Караулницата (до Метро). Първите тестови шофирания на всички автомобили ще бъдат специално за журналисти.

На 29 и 30 април в град Русе ще се открие рали сезонът с провеждането на рали „Писта Русе”. Съорганизатор на събитието ще бъде оторизираният дилър на Фолксваген за Русе и региона – „Хоби Кар”. В състезанието марката ще бъде представена със своя състезателна кола – Golf II, както и с два пилотни автомобила – Passat и Touareg.

Пловдивчани и посетителите на Пролетния технически панаир ще имат възможност да тестват автомобилите Фолксваген през цялата седмица от 8 до 13 май, когато успоредно с изложението ще се проведе и „Седмицата на Фолксваген в Пловдив”. Местният дилър „Хаас-60” е подготвил за почитателите на марката специални изненади.

Кампанията „Дни на отворените врати” ще завърши в София, където на 13 май 2006 г. във Volkswagen Zentrum Sofia в Овча Купел също ще се проведат вълнуващи тестови шофирания за всички гости на комплекса в приятна и предразполагаща атмосфера на пролетно парти.

Програма на Дните на отворени врати на Фолксваген:

• Велико Търново – 1 април 2006 г.

• Стара Загора – 8 април 2006 г.

• Созопол – 15 април 2006 г.

• Варна – 15 април 2006 г.

• Русе – 29-30 април 2006 г.

• Пловдив – 8-13 май 2006 г.

• София – 13 май 2006 г.