Начало Лайфстайл Хорнер се сгоди за Гери Халиуел

Хорнер се сгоди за Гери Халиуел

95
0
Гери Халиуел

Кристиан Хорнер се сгоди за певицата Гери Халиуел. Новината бе оповестена на страниците в британския вестник Таймс, където се поместват съобщения за раждания, сватби и погребения. Пръв по тази пътека повлече крак актьорът Бенедикт Къмбърбач („Шерлок”, „The Imitation Game”) – точно преди седмица той обяви по точно този начин годежа си с театралния режисьор Софи Хънтър и явно сложи началото на нова мода.

В съобщението, което според Дейли Мейл струва 324 лири, се казва:

– Господин К.Е.Д. Хорнер ОБЕ и Гери Халиуел, обявява се годежът между Кристиан, син на господин и госпожа Г.М. Хорнер и Джералдин, дъщеря на покойния господ Л.Ф. Халиуел и госпожа А. Паркинсън.

Червенокосата певица е заедно с шефа на Ред Бул във Формула 1 от началото на годината. Връзката им стана известна около март, като малко по-късно се появи и слух, че двамата са се сгодили. Хорнер се раздели миналата година с партньорката си от 14 години Бевърли Алън, шест месеца след като тя роди дъщеря им Оливия (Алън има и двама сина – Кийрън на 25 и Лиам на 21 години).

Гери, която стана известна с участието си в попгрупата „Спайс Гърлс”, няма особен късмет в любовта. Певицата заряза последното си гадже Антон Казубовски (консултант за онлайн залагания), след като откри, че е женене. Имала е връзки с популярния радио водещ Крис Еванс, певеца Роби Уилямс, Ръсел Бранд.