Начало Лайфстайл Хорнер и приятелката му Халиуел ще се женят в кралски палат

Хорнер и приятелката му Халиуел ще се женят в кралски палат

53
0
Гери Халиуел,Кристиан Хорнер

Гери Халиуел и тим шефът на Ред Бул, Кристиян Хорнер планират една доста „скромна“ сватба, която трябва да се състои в кралския Кенсингтън Палас. Според английския таблоид The Sun и според публикуван от вестника неназован източник бившата певица от групата Спайс Гърлс е предплатила вече двореца, в който се състоя и сватбата на членове от британската кралска фамилия.

„Гери иска да се чувства като принцеса и да празнува пред стотици гости. За сватбата се очакват около 300 поканени“, цитиран е източникът. Това разбира се си има своята цена. Наемът на Кенсингтън Палас според изданието е 14 500 британски паунда (около 20 000 евро).

Според същото издание двойката ще трябва да се откаже от надеждата, на сватбата да присъстват двама човека, въпреки че датата ѝ още не е уточнена. Тези двама човека са родителите на Хорнер, които не одобряват връзката на сина им с певицата. Те не могат да му простят, че той заряза дългогодишната си партньорка Бевърли Алин само шест месеца след раждането на дъщеря им Оливия заради Халиуел.

„Родителите на Кристиян продължават да са разтърсени от безсърдечното отношение на сина им спрямо Бевърли. Те чакаха доста дълго внуче преди раждането на Оливия“, цитиран е приятел на семейството. „Продължават да са му бесни и не искат да присъстват на сватбата. Кристиян обаче иска да разреши всички проблеми, преди датата да бъде уточнена.“

Хорнер и Халиуел са заедно от март 2014 г. и през ноември миналата година обявиха официално връзката си.