ГП на OAE след:
Последно състезание: Бразилия

Картинг Писта Варна отпразнува своят 2-ри рожден ден

21.09.2006 | | коментара Картинг Писта Варна отбеляза своят Втори рождин Ден с рев на мотори. Събитията бяха много и незабравими – Мис картинг, отборно състезание, в което се включиха туроператори, журналисти, рекламодатели и зрители, демонстрация на болид „Сайт кар Формула 1”, полупрофесионално състезание с картове от класа World Formula, на което взеха участие най-добрите пилоти на картинг пистата.

На тържеството бяха представени всички професионални състезатели към клуба по картинг „Делта мотор спорт”, които защитават честта на Варна на републикански и Международни състезания.

Победителка в Мис картинг стана Милена Борисова на 16г., второ място бе връчено на Ина Дмитрова,която е на 15г. и трето място за Ирина Колева на 21 г.

Първо място в отборното състезание спечели отбора, състоящ се от Марио Маринов, Галин Петров и Радослав Тодоров.

The best pilots of Varna Karting Track –WF

1 – во място – Николай Николов /DJ Sprite/

2 – ро място – Цветелин Костов

3 – то място – Стелиан РусановПо случай своя Втори рожден ден картинг писта Варна подарява на всички свои клиенти 25 % намаление от месец октомври до 22 март догодина. Всеки картинг маниак ще върти хиляда и петдесетте метра на пистата само за 1,50 с 200 кубиков Картинг. И това не е всичко: пак от месец октомври всеки ще има възможността да докаже, че е бил не къде да е, а на картинг пистата като покаже разпечатка с времената, които е регистрирал по време на високоскоростната авантюра с картинг на пистата.

Картинг писта Варна не е забравила и своите най-малки почитатели, които до края на месец септември ползват 50 % намаление за обиколка с 200 кубиков картинг.The best pilots of Varna Karting Track –WF

1 – во място – DJ Sprite

2 – ро място – Цветелин Костов

3 – то място – Стелиан РусановПрепоръчваме ви:

Вашите коментари

Напиши коментар

Правила за писане на коментари

Горещи Оферти