Начало Лайфстайл Kнига за Хамилтън на пазара

Kнига за Хамилтън на пазара

330
0

Книга за най-младия световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън излиза на български език преди Коледа. В нея подробно е проследена кариерата на британския пилот на Макларън, който през 2007 г. изпусна за малко короната в Гран при, но тази година покори върха в най-високотехнологичния автомобилен спорт. Читателите ще се запознаят с любопитни подробности около преживяното от англичанина. Към оригиналните снимки в книгата са добавени кадри и на фотографa на сп. Club F1 Любомир Асенов, който следва Хамилтън и Формула 1 през целия сезон 2008 г. по световните писти.
Цената на изданието е 12 лв.
Може да бъде закупена от павилионите за разпространение на вестници и списания, бензиностанции и книжарници от 23 декември.

Историята на английския пилот във Формула 1 Люис Хамилтън вдъхновява любителите на Гран при вече две години, откакто младежът се състезава на най-високото ниво в автомобилния спорт. Талантът му е шлифован с помощта на един от най-големите отбори в F1 – Макларън, чийто шеф Рон Денис покровителства Хамилтън вече повече от десетилетие. А Люис се състезава именно за Сребърните стрели в световния шампионат, който успя да спечели във втория си сезон и така започна да връща вложените в него средства и да се отплаща за предаността на екипа. Разказът за пътя му до върха е вълнуваща история за бързи коли, политически усложнения и чиста решителност да се спечели на всяка цена.

Купи сега