Начало Картинг Красавици разглобиха картинг за 2 минути в Боулинг зала „Ескалибур” по случай...

Красавици разглобиха картинг за 2 минути в Боулинг зала „Ескалибур” по случай 4-тия рожден ден на Ка

258
0

12 момичета разглобиха само за две минути картинг в Замъка „Ескалибур”. Мирището на бензин изпитание беше част от атрактивния конкурс „МИС КАРТИНГ 2006”, организиран по случай четвъртия рожден ден на Картинг писта „Лаута”. Очарователните момичета се превъплатиха в ролята на механици и успяха да разглобят един картинг, да му сменят гумите, да го заредят с гориво и да го пуснат в движение. Те обгрижваха не само картинга, но и пилота, който го управляваше – даваха му напитки, цигари и много усмивки.
В началото на шоуто девойките бяха изведени от футболистите на Спартак Пловдив, които не само им кавалерстваха, но и ги подкрепяха в тяхното представяне пред публиката. Възпитаниците на Марин Бакалов пред зоркия поглед на своя наставник се представиха на ниво и привлякоха доста женски погледи от многобройната публика, събрана в Замъка „Ескалибур”, за стане част от празника.
В един от кръговете чаровните момичета привлякоха вниманието с кръшни танци в три различни стила.
Шоуто се проведе на закрито заради лошите атмосферни условия и дъжда, който се изля над Пловдив.
Носителка на титлата „Мис Картинг 2006” стана 21-годишната Татяна Цанкова. Нейни подгласнички останаха Нора Николова и Радмила Миленкович. За първи път тази година бе излъчена и „Мис Картинг” на публиката, като приза грабна 17-годишната Марина Кисьова. Председател на журито бе Едуард Ераносян, който изведе Локомотив Пд до шампионската титла на България.
Победителките получиха парични награди, почивка на Пампорово, козметика, дрехи, безплатни обиколки на писта „Лаута”, както и други предметни подаръци.