Начало Лайфстайл Любо от „Те” представи новия парфюм Ferrari Passion

Любо от „Те” представи новия парфюм Ferrari Passion

93
0

Десетки минувачи наблюдаваха с интерес атрактивно шоу на кокили по време на промоцията на новия парфюм Ferrari Passion, която стартира вчера пред Народния театър „Иван Вазов”. Момче и момиче с гигантски ръст от близо два метра размахваха червени „криле”, олицетворяващи страстта и динамиката на Ferrari и провокираха минувачите да тестват новия аромат от серията парфюми на популярната автомобилна марка. Промоцията Up & Feel демонстрира духа на манията Ferrari, въплатена в новия парфюм – страст, стил и изпълнен с удоволствие живот на бързи обороти.

Специален гост на събитието беше вокалистът на група „Те” Любо, който се оказа сред най-запалените фенове на Ferrari и с удоволствие сподели пред присъстващите медии тайните на новия парфюм Ferrari Passion. „Идеята е семпла – чувствай се добре, изглеждай добре, ухай добре – живей със стил. Ferrari – това е усещането за победата и тръпката от състезанието. Това е да си над обикновените неща и да почувстваш страстта да бъдеш пръв”, представи Любо духът на новия продукт с марка Ferrari.

Пулсираща енергия, гореща страст и елегантна мъжественост – това са трите основни елемента на парфюма Ferrari Passion. Върховите нотки на сицилиански лимон и грейпфрут от Флорида, комбинирани с нотки на зелена смола и озон придават енергичната, жизнена и витална страна на аромата. Сърцевинните нотки на кипарис, лавандула, мащерка, плодове на хвойна и кардамон носят духа на горещата страст, а елегантният завършек на мъжественото ухание придават есенциите от пачули, кедър, тютюневи листа, кожа и мускус.

Десетки софиянци се възползваха от възможността да тестват новия парфюм Ferrari Passion по време на първата промоция от Up & Feel, а освен с автограф на Любо от „Те”, много столичани си тръгнаха и с оригинални награди с марка Ferrari – шапка, ключодържател, уникални макети на болиди от Формула 1 и, разбира се, парфюми.

Всички фенове на Ferrari ще могат да се включат в събитието в следващите промоции на:

– 20 юли пред Паметника на Патриарх Евтимий на ъгъла на ул. „Граф Игнатиев” и бул. „Патриарх Евтимий”;

– 21 юли – градинката до Народното събрание, срещу Софийския университет и

– 22 юли – до метростанция „Сердика”, срещу площад „Света Неделя”. От 18.00 до 20:00 часа

На тези места Ви очаква уникалната възможност да се докоснат до духа на най-популярната марка във Формула 1 – Ferrari.