Начало Лайфстайл Митко Павлов показа завидна форма на Renault Morning Run

Митко Павлов показа завидна форма на Renault Morning Run

70
0

Митко Павлов завърши успешно дистанцията от 5 километра на градското бягане Renault Morning Run. Събитието бе в дисциплини 5, 10 и 20 км, като тази година се записаха рекордните 650 участника.

След едномесечна тренировъчна програма с Кирил Николов-Дизела Павлов покри 5-километровата дистанция. Целта на известния радио водещ бе да покаже, че влизането във форма е лесно и постижимо при необходимото желание. Митко завърши на 42-ро място от 99 участника за време 27:44 минути.

Победител на 5 километра при мъжете стана Иван Сираков, а златният медал при жените спечели Ана Кременлиева. На средно дългата дистанция (10 км) победители са съответно Деян Атанасов и Христа Стойнева.

Първите места на 20-те километра на Renault Morning Run при мъжете завоюваха Александър Василев и Таня Димитрова.

Състезанието е част от партньорство на Renault със спортен клуб „Бегач“ в областта на активния начин на живот и в подкрепа на спорта в България.

Бягането включва три дистанции за възрастни (5, 10 и 20 км) и Kids Run – състезание за деца, реализирано със съдействието на Федерацията по лека атлетика по програмата на IAAF Kid’s Athletics. На

Renault България е партньор на спортен клуб „Бегач“ за шест събития през 2016 година: семинар „Физкултура“, Spring360, Планински маратон Панчарево, Postbank Business Run и специалното събитие Renault Morning Run. Предстоят финалите на Tech League.

Renault обвързва своето участие с представяне на електрическата гама Z.E. по време на всички събития и организира два специални къта за участниците.