Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън продължава партньорството си с TAG Heuer

Макларън продължава партньорството си с TAG Heuer

48
0

Тимът на Макларън Мерцедес продължи договора си с дългогодишните си партньори от TAG Heuer. Двете фирми работят заедно от 1985 г. са решили да подновят плодотворното си партньорство с голяма рекламна кампания, в центъра на която ще бъде победителят от Монако Дейвид Култард. Името на кампанията ще е „What are you made of?“, а ликът на шотландецът ще краси над 1000 билборда в над 100 страни. Реклами ще се появят и в различни световни списания.
Култард бе особено радостен и преди победата си в Монако. Още при пристигането си той заяви: “Горд съм че ще играя важна роля в новата рекламна кампания на TAG Heuer. Купих първия си часовник от фирмата в един безмитен магазин в Марсилия, когато бях единадесет годишен. Днес притежавам една доста голяма колекция. Харесва ми да се снимам за реклами и се радвам когато виждам лицето си на билбордове или по списанията.”
Рон Денис също изрази радостта си от преподписването: “Горди сме от дългогодишната си съвместна работа с TAG Heuer. Работим повече от 15 години заедно. Партньорството ни е много ползотворно и за двете страни.”
Жан Кристоф Бабен, президент на TAG Heuer допълни: “TAG Heuer и Макларън са две фирми които се намират в силна конкуренция за доказване на техния престиж, надеждност и точност. Поглеждам с радост в годините на нашата съвместна работа и към общите победи постигнати в спорт намиращ се на най-високо равнище, които ни позволиха да произвеждаме най-добрите ръчно направени часовници.”