Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън може да продължи партньорството си с Кока-Кола

Макларън може да продължи партньорството си с Кока-Кола

59
0
Кока-Кола,Макларън

Екипът на Макларън може да продължи партньорството си с Кока-Кола и през 2019 г. Това обяви изпълнителният директор на тима Зак Браун.

Отборът от Уокинг сключи договор за спонсорство с компанията за 3 състезания от края на изминалия сезон – в Гран при на САЩ, Бразилия и Абу Даби.

Логото на Кока-Кола присъстваше върху дефлекторите преди кутиите за радиаторите, а също на състезателните екипи на пилотите Фернандо Алонсо и Щофел Вандоорн. Освен това по болида и екипировката на състезателите бяха логата на брандовете на компанията Dasani и SmartWater.

Според Браун партньорството досега е било успешно и в последно време текат преговори за неговото удължаване. „Договорът с Кока-Кола беше отличен, каза босът. – Той проработи за тях. Не мисля, че е коректно да споделям по-точни резултати от него. Страхотно е, че имахме възможност да работим с тях.

Ангажиментите на компанията с тима, с пилотите и с Формула 1 бяха добри за нея. Може би в света няма по-добър, опитен и изтънчен спонсор от Кока-Кола. Може да сме горди от постигнатото. На базата на това сме в разговори за това какво може да бъде бъдещето на двете страни заедно.”