Начало Рали Motorsport Academy стартира кампания за безопасно шофиране

Motorsport Academy стартира кампания за безопасно шофиране

62
0

Motorsport Academy стартира кампания по обучение за безопасно шофиране или нареченото според европейските норми за безопасността по пътищата – Defensive driving. В този курс участващите ще придобият теоритични и практични познания за ефективност при управление на автомобила, съобразявайки определени параметри. Така те ще могат да защитят на пътя не само себе си, но семейството и бизнеса си.

​Обучението включва: практическо опознаване на различен тип пътни настилки, техники за справяне с екстремни ситуации или изненадващи пътни и метеорологични условия, специализирано обучение за устройство и механизми на автомобилите, теоретично и практическо обучение за икономично управление на автомобила, свързано със запазване на екологичните норми.

Програмата има за цел да създаде поведение за управление, което ви кара да сте наясно за съществуващите рискове в движението. Тя е специално разработена от екипа и е в две части – теория и практика, която предлага нова и актуална информация. В теоретичната част на обучението се работи с подходи и теми, които ще изяснят във всеки понятия за ефективно и безопасно шофиране с автомобила, така че да се подобри контрола върху него.

Съществен елемент в обучението е подадената информация от практическата част, която предлага възможност за прилагане на теоретичните знания в практиката на шофиране. Знанията ще бъдат асимилирани в практиктичната част и участието ви в тестовете свързани с гранични ситуации със специални симулатори, разработени от нашия екип.

Повече подробности за кампанията вижте ТУК