Начало Автомобили Новият Peugeot Partner – преодолява невъзможното

Новият Peugeot Partner – преодолява невъзможното

166
0

Защо да не съчетаете практичност и удоволствие, да усещате тази наслада всеки път, когато шофирате, защо да не оптимизирате времето си, да гарантирате безопасността си и да се чувствате сигурни, че автомобилът ви е достатъчно здрав да издържи на всеки тест… Точно това предлага новият Peugeot Partner на всички професионални клиенти в сегмента на лекотоварните автомобили (LCV).

Peugeot Partner, с Peugeot i-Cockpit® като стандартно оборудване, безпрецедентна стъпка в сегмента, предлага ново усещане при шофиране, което благоприятства продуктивността. Peugeot революционизира LCV сегмента с подходящо, динамично и щедро пазарно предложение – перфектният баланс между удобство и управляемост – отличителна черта на марката.

С динамичния си дизайн новият Peugeot Partner е не само практичен и елегантен – той съдържа ненадмината гама системи в помощ на водача, които досега са били налични само в най-новите поколения седани. За първи път моделът включва две основни, оригинални иновации: индикатор за претоварване и Surround Rear Vision – осигурен от камера заден изглед, включително на мъртвите зони.

Новият Peugeot Partner предлага мобилен офис за работа без стрес; размерите отговарят напълно на пазарния сегмент, той е изключително комфортен и зоната за полезен товар е по-практична и функционална от всякога.

Независимо каква е вашата професия, ще откриете подходящата конфигурация, която ви позволява да работите ефективно: просто разгледайте версията Grip, която отговаря на нуждата от здравина при всякакви обстоятелства, или версията Asphalt за онези от вас, които прекарват повече време зад волана.

Новият Peugeot Partner е в основата на предприемаческия дух; той увеличава капацитета ви за постигане на резултати и прави възможно стигането далеч отвъд това, което преди може да е изглеждало невъзможно.