Начало Лайфстайл Светските събития от последния ден в Монако

Светските събития от последния ден в Монако

33
0
Монако

Нико Розберг, който от години живее в Монако във вчерашния ден е бил удостоен с честа да гостува на принц Албер и неговата жена Шарлене. За подарък на децата на княжеската двойка, близнаците Жак и Габриела, Розберг е подарил две мини автомобилчета Мерцедес. Освен това той е дарил и своя каска, която ще отиде в благотворителната организация на княза.

Като част от обиколката на двореца Розберг е бил поканен и в частната градина на палата, което се смята за чест, с която малко хора са удостоявани.

Друга новина от вчерашния ден пък бе футболният двубой между отбора на пилотите и този на звездите. Пилотите загубиха мача с резултат от 1:3, но имаха възможността да се изправят срещу световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович. На събитието присъства и Парис Хилтън, която този път бе без домашния си любимец.

В друго гала събитие наблизо, партито Champ Seed се включиха множество звезди, сред които Никол Шерцингер, Ева Лонгория и тенисистките Каролин Вожнячки и Серена Уилямс. Близостта на Шерцингер и Хамилтън пък даде отново храна за жълтата преса, предполагаща нова глава на драматичната сага между двамата.