Начало Лайфстайл Никол Шерцингер зарязала Хамилтън, този път завинаги

Никол Шерцингер зарязала Хамилтън, този път завинаги

41
0
Абу Даби,Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Никол Шерцингер е зарязала Люис Хамилтън за пореден път, след като световният шампион признал, че не е готов да се ожени. Двамата са заедно от седем години, като през тях многократно се разделяха и събираха. Сега обаче нещата били приключили окончателно, след като на певицата и писнало от нерешителността на британеца.

„Този път вече нещата окончателно приключиха“, съобщил източник близък до певицата пред таблоида Сън.

Преди само няколко месеца се появиха слухове, че двамата са сгодени. Никол обаче решила да прекрати връзката между тях, след като се убедила, че Люис не смята да ѝ предложи брак. Дългите седмици, в които не се виждали, допълнително допринесли за обтягането на отношенията.

Според същият източник 36-годишната певица била „наистина разстроена“. Хамилтън от своя страна наскоро заяви, че повече от всякога е посветен на спорта. Той бил решен да постигне трета титла във Формула 1, за да се изравни със своя идол Аертон Сена. Това обаче не му оставяло никакво време за личен живот.

„Имаха разправии от месеци, но нещата в последно време наистина се влошиха“, продължава източникът. „Те прекараха толкова време разделени, че в крайна сметка нещата станаха необратими.“

Това в някаква степен е изненадващо, защото в края на 2014 г. те изглеждаха изключително близки. В същото време обаче на Диамантения бал на Риана, Хамилтън признал:

„Аз наистина чувствам натиск от членове на семейството (за по-сериозно обвързване, но не става ясно чие семейство – б.р.), но Никол е изключително съсредоточена върху работата си, както съм и аз. В момента сме щастливи от начина, по който стоят нещата между нас.“

Шерцингер бе ангажирана с постановката Котките в Уест Енд в края на миналата година. Хамилтън я посети, но в същото време призна:

„Никол ще работи усилено в Лондон, но аз смятам да си почина.“

Това явно никак не се е харесало на певицата. Двамата се опитали да постигнат разбирателство относно съвместното си бъдеще, но не успели. Шерцингер дала да се разбере, че иска семейство и деца, докато Хамилтън искал да продължи да бъде фокусиран изцяло върху своята кариера.

„Чували сте за хора, които са постигнали много и изведнъж те просто губят своя хъс, и тогава се чудиш в какъв момент това се случва“, обясни наскоро пилотът на Мерцедес. „Аз съм изключително благодарен, че огънят продължава гори в мен. Вкусът на успеха ми харесва и искам да продължавам да усещам този вкус отново и отново.“