Начало Лайфстайл Новите флагмани на Sony идват в България до броени дни

Новите флагмани на Sony идват в България до броени дни

49
0
Sony,Димитър Малчев

Само 2 седмици след глобалния анонс на световното изложение IFA в Берлин и броени дни преди пускането на българския пазар, новите флагмани и умни аксесоари на японския гигант Sony – Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact и SmartBand Talk – пристигнаха за специално събитие за представянето им в България.

В уютната атмосфера на Adi’s Cook & Book, трансформирана във високотехнологичния дом на Xperia, Димитър Малчев – търговски и маркетинг директор на Sony Mobile България, представи семейството Xperia Z3 устройства, а гостите успяха да усетят и изпитат по нетрадиционен, забавен и вълнуващ начин предимствата на първокласните смартфони на Sony. В различните стаи на Xperia къщата бяха демонстрирани и поставени на реален тест ключовите предимства на флагманите – най-високата степен на водоустойчивост във смартфон в света, най-добрата фото- и видеокамера, цифрово изолиране на шума и звук без аналог, и не на последно място PS4™ Remote Play – интегриран за първи път в смартфон. 

Xperia Z3 съчетава стил и изящна инженерна мисъл. Супер тънък /7.3мм /и елегантен, той е напълно защитен от проникване на прах и вода и предлага най-високата степен на водоустойчивост на пазара (IP65/68), за да бъде използван навсякъде и при всякакви обстоятелства. Наред с това, той се отличава с 20.7MP камера с 1/2.3” “Exmor™ RS for mobile” сензор за изображения, нов 25мм “G Lens” и за пръв път в смартфон досега светлочувствителност ISO 12800 за изключителни снимки, дори и при слаба светлина. Впечатляващо яркият 5,2-инчов TRILUMINOS™ display for mobile с Live Colour LED и X-Reality™ for mobile с интуитивно подобряване на контраста позволява по-добро гледане дори и на ярко слънце, а уникалните технологии за спестяване на енергия дават възможност до 2 дни работа на батерията без зареждане. Това е и единственият смартфон с PS4™ Remote Play, Hi-Res Audio, поддръжка на цифрово изолиране на шума и DSEE HX звуково подобрение за почти hi-res аудио качество. 

Xperia Z3 Compact предлага идентично безкомпромисно представяне в компактен размер – перфектен за работа само с една ръка. Това е единственият смартфон, който разполага с всички характеристики, функции и предимства на „големия си събрат“, но в по-малък размер – тънък точно 8.6 мм и тежащ само 129 грама. Ултра яркият му 720p HD екран е 4.6-инчов и предоставя брилянтна картина. Красивият дизайн се допълва от висока производителност, благодарение на напълно интегрирания 2.5 GHz четириядрен Qualcomm® Snapdragon™ 801 процесор с 4G LTE модем за светкавично бързо браузване, поглъщащо мултимедийно изживяване и зашеметяващи визуални ефекти. 

Xperia Z3 и Xperia Z3 Compact ще се предлагат на българския пазар от края на септември в магазинната мрежа на мобилните оператори и големите търговски вериги.