Начало Лайфстайл Наш фотограф направи изложба

Наш фотограф направи изложба

153
0

Изложба с 30 фотографии от надпревари от световния шампионат на Формула 1 могат да видят любителите на високите скорости в Сити Център София. Експозицията на автора Любомир Асенов ще бъде достъпна за посетителите на мола в столицата до 10 януари догодина. Снощи се състоя официалното й откриване и представяне на фотографа, чийто снимки се публикуват във вестниците “168 часа” и “24 часа”, списанията Club F1 и Ауто Мотор унд Шпорт.
Фотосите, изложени в Сити Център София, не са показвани досега пред широката публика. Решението на фотографа да организира експозицията пък той самият обяснява така:
След натрупването на известен опит като фотограф във Формула 1 реших да представя работата си в изложба вследствие на големия интерес към спорта у нас. Автомобилизмът се радва на сериозно внимание от страна на българските почитатели, а Формула 1 в частност е най-високотехнологичната дисциплина в него. Отразяването й има дългогодишни традиции и една подобна експозиция е шанс за всички да се доближат до надпреварите и участниците в тях.