Начало Други Нова бира представи Каменица

Нова бира представи Каменица

160
0

Нова бира представи снощи компанията Каменица АД, която е част от групата ИнБев. Премиерата на Kamenitza Lev се състоя в столичния хотел “Хилтън”. Пивото е създадено, за да се отговори на все по-големите изисквания на съвременния българин, обясни генералният мениджър на фирмата Анатолий Попов и допълни:

Логично e, че именно Каменица АД – пивоварната с най-дълга история и традиции в страната, предлага българската премиална бира, достойно конкурираща се с международните марки, предлагани у нас. Създадохме новата марка, така че да отразява същността на своя потребител – млад и модерен, амбициозен и успял, със силна индивидуалност и решителен дух. Той е напълно удовлетворен от своята среда, обича да се забавлява и би избрал Kamenitza Lev, защото отговаря на представата му за качество и стил.

Бирата е с уникална бутилка с релеф, но дизайнът е създаден така, че да е удобно да се хваща. Капачката се отваря само с едно завъртане. Kamenitza Lev е от вида “суха бира” без остатъчна захар, с алкохолно съдържание от 5%. Отличава се с пивкост и мек, негорчив вкус. От този месец се предлага в заведения на цена от 1,99 лв., а по-късно през лятото ще може да се намери и в магазините на стойност 1,15 лв.