Начало Автомобили Нова концепция за музика в движение от Sony Electronics

Нова концепция за музика в движение от Sony Electronics

83
0

Шофьорите, пристрастени към музиката, вече ще могат лесно да прехвърлят фонотеката си от компютъра към автомобилната аудио система само с 3 лесни стъпки. Новата концепция за автомобилна аудио система GIGA Panel предлага подвижен панел с USB вход и може да се свърже директно с компютър. Потребителите просто трябва да махнат панела, да свържат с PC, да изберат музиката, която искат да запишат, да я прехвърлят в GIGA Panel с функцията “drag and drop”, и след това да сложат отново панела.

С впечатляващата флаш памет от 1 GB GIGA Panel може да съхрани до 500 песни* – което е повече от 60 часа музика. Интерфейсът “drag and drop” е лесен за употреба и не изисква специален софтуер. Комплектът е готов да се свърже с всеки компютър с наличния USB кабел, а червен LED дисплей показва прехвърлянето на информацията.

Патрик Налтет, директор e-Vehicle в Sony Europe коментира: “Хората са свикнали с простотата на “drag and drop” функцията на техните mp3 плейъри, защо тогава да губят време да записват музикалните си колекции на CD, за да ги слушат в автомобилите си? Sony GIGA Panel предлага mp3 функционалност за автомобилните системи.”

GIGA Panel е също и автомобилен CD плейър с високо качество, което се очаква от технологии на Sony, включително – 24 Bit DAC (цифрово/аналогов преобразовател), BBE MP MP3 технология, възстановяваща и подобряваща звука на компресирани песни, и EQ3 stage2 еквалайзер. Лъскавият и атрактивен GT дизайн със синьо осветяване ще изглежда впечатляващо във всеки автомобилен интериор, а въртящият се бутон позволява на шофьорите да използват системата лесно и без отвличане на вниманието им.

*MP3: 4 мин. се записват при скорост 64 kbps;

Продуктови характеристики:

• 1 GB флаш памет

• Front + Rear/sub

• IR Card дистанционно управление

• Мини USB порт (панел)

• USB кабел

• USB свързване с LED

• 4 х 52 W изход

• 24 Bit DAC преобразовател

• BBE MP high definition технология, подобряваща звука; MP3 технология, подобряваща звука (CD възпроизвеждане)

• EQ3 stage2 еквалайзер

• Поддържа Windows 2000 XP OS

Информация за Sony:

Sony произвежда аудио, видео, комуникационни и информационни продукти и технологии за потребителски и професионални пазари в целия свят. Със своите музикални и филмови къщи, производството на игри и онлайн бизнес Sony е уникално позиционирана да бъде една от водещите потребителски марки в света. Sony е реализирала консолидирани годишни продажби в размер на € 53.43 милиарда (¥ 7,160 милиарда) за финансовата година, приключила на 31 март 2005 г., и има приблизително 151 400 служители в цял свят.

В Европа Sony е реализирала консолидирани годишни продажби в размер на € 12.03 милиарда (¥ 1,613 милиарда) за финансовата година, приключила на 31 март 2005 г., като данните са базирани на среден пазарен курс на йената ¥134 = €1. Sony Европа със седалище в Sony Център на Потсдамер Плац в Берлин отговоря за европейския електронен бизнес на компанията и е реализирала консолидирани продажби в размер на € 8.87 милиарда за финансовата година до 31 март 2005 г.

Още информация за Sony Европа можете да се намери на адрес: http://www.sony.bg, http://www.sony-europe.com