Начало Лайфстайл Още възможности да спечелите награда на сайта на сп. Club F1

Още възможности да спечелите награда на сайта на сп. Club F1

43
0

Нова игра стартира на сайта на списание Club F1. Всеки месец трима участници измежду отговорилите правилно на три въпроса след теглене на жребий ще получават награди. Призовете са осигурени от Castrol. Всички читатели на списанието няма да имат проблем с отговорите на зададените в играта въпроси, защото на страниците му е писано по тези теми. Отговорите ще знаят и любознателните сред вас, използвали други източници на информация.
Още 3 игри се провеждат на страниците на сайта. Най-старата и най-популярната е свързана с прогнозиране на резултатите в състезанията от Формула 1. След всяка надпревара се дава голяма награда на спечелилия най-много точки – 40 литра висококачествено гориво по избор от Шел. Участникът, събрал най-много точки за целия сезон пък ще посети следващата година едно състезание на живо.
Мобилен телефон LG 343i след всеки кръг на Формула 1 печели и един от участниците познали победителя в съответното състезание.
Cap Tech подсигуряват награда – компютърни аксесоари – за един от вас, който е прогнозирал правилно кой от пилотите ще направи най-бързата обиколка във всяка надпревара.