ГП на след:
Последно състезание: OAE

Отговорът на Михаел на поканата да посети България

18.10.2004 | Club F1 | коментара С помощта на Shell България, поканата на феновете е стигнала до Михаел Шумахер. За подписката събирана на Интернет сайта www.ferraribg.org
Световния шампион е изпратил следното писмо до тях:"Поздрави на всички мои български приятели!
Току-що разбрах за създадената от вас страница в Интернет и трябва да кажа, че не само бях изненадан от това, но също така и развълнуван. Хубаво е да имаш толкова много последователи и да знаеш, че направеното от теб прави другите хора щастливи. Надявам се и в бъдеще да мога да ви нося радост!


Като казвам това, очевидно имам предвид състезателните писти по света и се страхувам, че за съжаление времето ми не позволява да дойда в България. Сигурен съм, вие разбирате, че след като се освободя от състезанията и тестовете, аз бих искал да посветя времето си на Корина, Джина-Мария и Мик. Те са моето семейство и те ми дават силите, които са ми необходими, за да се състезавам.


И така, надявам се, че въпреки това ще разполагам с вашата подкрепа и през следващите години, и ви изпращам най-добрите си пожелания.”


Михаел Шумахер

Shell България споделя желанието за посещение на Михаел Шумахер в страната ни. Компанията полага постоянни усилия да доближи българските фенове до магията на състезанията от F1 – през последните години клиенти на Shell, участващи в промоции на горивата Shell V-Power, имаха възможност да посетят Падок клуба на Имола, фабриката на Ferrari, пистата в Маранело и да гледат на живо Гран При на Италия на пистата Монца изцяло на разноски на Shell.


Най-важното събитие за почитателите на Формула 1 през 2004 г. беше посещението на главния инженер по двигателите на Ferrari за Формула 1 – г-н Паоло Мартинели, който дойде в България по покана на Shell и разкри някои от тайните на този магнетичен спорт.Временният неуспех обаче не обезкуражава феновете. Подписката ще продължи да се събира с надежда, че мечтата им ще се сбъдне.


Препоръчваме ви:

Вашите коментари

Напиши коментар

Правила за писане на коментари

Горещи Оферти