Начало Автомобили Посетител на „Ауто сити Пловдив“ ще спечели автомобил по избор

Посетител на „Ауто сити Пловдив“ ще спечели автомобил по избор

89
0

Лека кола  по избор измежду седем атрактивни модела  ще спечели един от посетителите на  „Ауто сити Пловдив 2018“. То ще се проведе от 24 до 29 септември като част от Международния технически панаир. Гостите ще видят новости от най-известните марки, ще могат да изпробват 30 автомобила в тестдрайв зоната и да разгледат още девет специализирани изложби в рамките на най-голямата технологична среща на Балканите.

Седемте модела в зоната „Кола награда“ се отличават с иновативност, комфорт и високо ниво на безопасност, гарантирано от модерни системи за сигурност на пътя и улесняване на шофирането.

KUV Mahindra, който се представя за първи път у нас, е мощен и с нисък разход на гориво, предлага лукс на достъпна цена. Снабден е с датчици за  скорости, дъжд, светлини и гуми. В хечбека Hyundai i20 са използвани най-модерни технологии за сигурност,  за комуникация и за рециклиране на въздуха в купето, което прави пътуването безопасно и приятно.  

Honda Jazz, трето поколение,  се характеризира с фразата „Голямо забавление в малък размер“. Съчетава класическия силует на  Jazz с ново лице и стилни линии, с по-изискан   дизайн и по-атрактивно вътрешно пространство.

Citroen C3 Feel е с двигател  PureTech 82, оборудване Airbump, цветен покрив, фарове за мъгла, автоматичен климатик. Има система за разпознаване на пътните знаци за ограничени на скоростта.
Skoda Rapid Spaceback е с по-дълго купе в сравнение със стандартното за хечбек и прилича на динамично комби. Сред множеството функции за комфорт е темпоматът, който запазва зададената скорост.  Системите за информация, свързаност и развлечения са достъпни и за пътниците на задната седалка.

„Лада Веста“ е безспорният бестселър на руския производител „АутоВАЗ“. Нейните плюсове са дизайнът, габаритите, красивият и просторен салон, устойчивостта,  лесното управление, оборудването, което не отстъпва на конкурентните модели от известни марки, и цената.

Новият  Seat  Ibiza 212 разполага с Media System Colour с цветен сензорен екран от 6,5 инча, Bluetooth,  мултиколизионна спирачка, Front Assist, 15-инчови  стоманени джанти, различни обезопасяващи системи. Компактен, на достъпна цена и с всички необходими приспособления – така го описват експертите.

Колата награда е осигурена от организаторите на  изложението – Международен панаир Пловдив и „Експо тийм“. Името на нейния собственик ще стане ясно в последния ден, когато ще бъдат отворени урните с анкетни карти, попълнени от посетителите.

С  входния билет те получават достъп до десет изложби, където могат да се запознаят с технологии, машини и авангардни решения за индустрията и дома от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, транспорта и автосервизното оборудване, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост. Те ще бъдат показани в експозициите на компании от близо 40 държави, участващи в 74-ия Международен технически панаир в Пловдив.