ГП на OAE след:
Последно състезание: Бразилия

“Петрол” АД подари тест драйв на три дами

14.03.2007 | Ерина Кръстева, Club F1 | коментара Тест драйв с истински състезателен автомобил получиха като награда трите победителки в инициативата на „Петрол” АД – “Жените са добри шофьори”. Кампанията е част от цялостната стратегия на лидера на горива в България за отговорно поведение на пътя. Тя е продължение на международната иницицива “Thing before you drive”, също подкрепена от “Петрол” АД.

Шансът да се возят в почти реални състезателни условия първи получиха трите щастливки Нейка Нешева, Галина Генева и Янка Иванова. Те бяха изтеглени чрез жребий сред повече от 18 000 участнички, вярно отговорили на въпросите в кампанията.

В периода от 01 до 28 февруари 2007 г. всяка дама можеше да се състезава за големите награди – уикенд в луксозния комплекс “Тамплиер” в гр. Банско, тунинг на своя автомобил на стойност 3 000 лв. и тест-драйв със състезателния автомобил на рали пилота от “Petrol GT Racing Team” – Георги Танев.

На неговия опит се довериха, не само трите победителки от инициативата за безопасно шофиране, а и множество любители на силните усещания. Сред тях се оказаха и представители на медиите, които макар и за малко влязоха в ролята на навигатори.

За тези, които нямаха кураж да се включат в тест драйва, организаторите осигуриха друго вълнуващо преживяване. Всички желаещи можеха да полетят с въздушния балон на “Петрол” АД.

Препоръчваме ви:

Вашите коментари

Напиши коментар

Правила за писане на коментари

Горещи Оферти