Начало Картинг Президентите на Локо и Ботев избират МИС КАРТИНГ 2007

Президентите на Локо и Ботев избират МИС КАРТИНГ 2007

44
0

Седмица преди пловдивското футболно дерби между отборите на Локомотив и Ботев президентите на двата тима Левент Назифоглу и Димитър Христолов заедно ще изберат победителката в конкурса МИС КАРТИНГ 2007. Те ще седнат рамо до рамо в журито на конкурса, който е част от празника по случай петия рожден ден на Картинг писта „ЛАУТА”. Назифоглу и Христолов ще избират измежду 11 красавици, които ще се представят в три тура, като единият ще е по бански костюми. Тази година участничките ще пристигнат на пистата не с картове, а с бъгита „RAZOR”. По време на картинг партито финалистките ще дефилират с дрехи на MAZE и FRANCO FERUCCI. Публиката също ще участва в конкурса като излъчи своята фаворитка – МИС КАРТИНГ НА ПУБЛИКАТА, която ще бъде избрана чрез гласуване. Победителки ще получат парични награди и подаръци от MAZE, FRANCO FERUCCI, COCA-COLA, BECK`S, QUEEN LIKE, ХОТЕЛ „БЕЛМОНТ”, TERRA JEWEL, REFAN и Картинг писта „Лаута”. Празникът се организира с партньорството на GLOBUL. Конкурсът за красота ще се проведе за четвърта поредна година, но този път обещава да бъде най-интересен и оспорван на база избраните за участие чаровници.

За феновете на високите скорости и с бензин в кръвта ще има MIX СЪСТЕЗАНИЕ С КАРТОВЕ И БЪГИТА в два манша. За участие може да се запише всеки, който притежава шофьорска книжка и е над 18 години. Чрез жребий ще бъдат определени финалистите. Победителите ще спечелят общо 100 литра гориво от Shell и шапка и блузка от колекцията Льо Ман.

Празникът започва в петък – 21-ви септември от 18 часа на картинг писта „Лаута”, като при лошо време шоуто ще се премести в боулинг зала „Ескалибур”. Всеки гост на рождения ден ще получи специален подарък – диск с филм за пистата.

Пловдивчанин изработи дърво от части на картинг

за рождения ден на „Лаута”

За първи път навръх рождения ден на Картинг писта „Лаута” ще бъде показано дървото КЕРИ. В неговите клони вместо листа има части от истински картинг – карбуратор, болтове, гайки, съединетели, спирачни дискове, жила, има и гума в основата – това е един картинг, приел формата на дърво, трансформиран в символ на Картинг писта „Лаута”.

КЕРИ може да се похвали, че в клоните си е приютила 5 перли – по една за всяка година живот на пистата, тюркоаз, опушен кварц, планински кристал, хематит – истинска провокация за картинг феновете, а и не само за тях! Всеки камък има предназначение и мисия – да прогонва отрицателната енергия, да пази от „лоши очи”, да символизира израстването на пистата.

Идеята и реализацията на пластиката е на пловдивчанина Иван Попхристов, който е бижутер и изпод ръцете му излизат уникални арт бижута с марката TERRA JEWEL. Освен това е голям фен на Картинг писта „Лаута” и всеки месец е в топ 30 на най-добрите пилоти. Той сподели, че изработката на дървото му е отнела 12 дни и най-трудно е било да увие стъблото, тъй като всичко се прави ръчно – все още има мускулна треска, която лекува с обиколки на пистата Телта, от която е създадено дървото не случайно е 870 метра – толкова е дължината на трасето на пистата.