Начало Лайфстайл Рев на мотори и мирис на изгоряла гума в полите на Витоша

Рев на мотори и мирис на изгоряла гума в полите на Витоша

33
0

Пред Националния исторически музей в София под егидата на Столична община, Rotary Bulgaria и „Боила Автомоторспорт“ се проведе благотворителното моторно шоу “Rotary Day”. Rotary Bulgaria дари 70 000 ваксини за имунизация против детски паралич.
В шоуто  взеха участие видни представители на автомобилния и мотоциклетния спорт в България, които представиха своята спортно-състезателната техника с атрактивни номера пред публиката. Зрителите станаха свидетели на организираната за пръв път в страната игра „Autoball“, в която двата автомобила, спечелили зрителски вот,  си „биха дузпи“.

Публиката се наслади на майсторството на примата на Рали спорта – Екатерина Стратиева – носителка на Европейската купа за жени за 2014, солистите на Пистовия шампионат – Пламен Камбуров, и на Планинския – Христо Манолов, балет-майсторът на KING OF EUROPE, носител на Европейската титла за 2014 – Алекс Язов и водещият балетист в Националния дрифт шампионат – Стефан Ценков, бас-баритоните на офроуда и Рали Дакар 2013 – Петър Ценков и Иван Маринов, най-мощните и бързи гласове в автомобилния спорт, носители на рекордите в Драг шампионата – Мартин Горанов и Христо Петров, инструктори на SAFETY DRIVING ACADEMY, организатори и атрактивни участници от PREMIUM RALLY, както и редица други състезатели в областта на моторните спортове. 

Програмата завърши с шествие на мотористите от клуб Harley Davidson, а на финала участниците запалиха всички двигатели, предизвиквайки експлозия от радостни усещания в публиката.