Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул уверени преди Гран при на Великобритания

Ред Бул уверени преди Гран при на Великобритания

40
0
Марк Уебър

Екипът на Ред Бул е готов за предстоящата Гран при на Великобритания и пилотите на тима Марк Уебър и Себастиан Фетел демонстрират увереност преди деветия кръг от световния шампионат на Формула 1.

Това е едно от най-важните състезания в календара, тъй като Силвърстоун е невероятно престижна писта. Хората там свършиха страшно много работа от миналата година досега, а новият комплекс с питлейна и падока изглежда страхотно. Характеристиките на трасето ни пасват чудесно и това бе доказано и през минали сезони. Остава да видим дали е сега ще е така. Искам да постигна топрезултат за всички хора в базата ни в Милтън Кийнс, която е съвсем наблизо – заяви Уебър.

Фетел пък навърши 24 години на 3 юли и отпразнува с тима рождения си ден, но сега вече е съсредоточен изцяло върху кръга.

Силвърстоун е една от любимите ми писти и причината далеч не е само това, че се намира на 30 километра от базата ни в Милтън Кийнс. Феновете в Британия са специални. Те, разбира се, подкрепят сънародниците си, но знаят толкова много за спорта и се отнасят честно към всички ни, давайки оценката си за нивото и представянето ни. Тази година стартът и финалът са преместени и ще е интересно да се види какъв ефект ще има това върху екипите. Комбинацията от завои прави пистата истинско удоволствие за управление. Част от кривите са наистина бързи и изискват бърза реакция при променливо време. Копс, Маготс, Бекетс и Чепъл са четири от най-добрите завоя във Формула 1 въобще – каза немският пилот.