Начало Лайфстайл Renault Kadjar съпътства Кирил Николов-Дизела по пътя на рекорда в новия филм...

Renault Kadjar съпътства Кирил Николов-Дизела по пътя на рекорда в новия филм „109 часа“

74
0

През 2014 г. Кирил Николов-Дизела се изправя пред най-дългия туристически маршрут в България – Ком-Емине. Тогава опитът за рекорд завърша с неуспех за Кирил, но се ражда филма Reach your Limits, който пък печели любовта на публиката и признанието на множество международни филмови фестивали.

Година след това стартира и партньорството между Renault и Дизела, като той става посланик на марката с модела Renault Kadjar.

„Още преди официалното лансиране на модела в България ние знаехме кой точно искаме да е посланик на Kadjar. Той отговаря прекрасно на духа на Kadjar – спортна личност, номер едно в категорията си, приключенски характер и непреклонен дух“, споделя Оливие Жан, генерален мениджър на Renault в България.

Renault подкрепя всички състезания на Кирил през 2015 година, който заедно с неговия Kadjar успява да се подготвя лесно и безпроблемно, достигайки до маршрутите, на които тренира и състезава.

През 2015 г. Дизела се връща по пътеките на Ком-Емине и този път успява да избяга 600те километра за рекордните 4 дни, 13 часа и 05 минути. Renault Kadjar продължава да е навсякъде с него.

Екранизацията на бягането показа, че ограничения не съществуват. Резултатът от нея е филмът „109 часа”, който отвежда публиката една крачка по-близо до вътрешния свят на Дизела, до мотивацията му и онова, което го кара да продължава да бяга.