Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рено с голямо подобрение в мощността на задвижващата система

Рено с голямо подобрение в мощността на задвижващата система

62
0
двигател,Карлос Сайнц,Рено

В екипа на Рено са направили голямо подобрение по отношение на мощността на задвижващата система. Това заяви изпълнителният директор на Макларън Зак Браун. Екипът от Уокинг е клиентски на френския концерн, като през 2019 г. за втори пореден сезон ще получава агрегати от Рено.

Продуктите на Рено за 5-и пореден сезон от началото на турбоерата не бяха на нивото на водещите производители като мощност и надеждност, като това стана причина тимът на Ред Бул да се откаже от тях след 12-годишно партньорство и да премине към двигателите на Хонда.

„Те (От Рено) ни казаха, че са много доволни от прогреса си през тази зима, каза Браун. – Те са добавили много киловати мощност и мисля, че ще са много конкурентноспособни следващата година.“

Браун заяви още, че в тима има умерен оптимизъм относно 2019 г., като в тима няма да повтарят грешката да си поставят твърде високи и нереалистични цели за предстоящата кампания.

„Не знаем къде сме спрямо конкуренцията по отношение на развитието. Ще разберем на предсезонните тестове, каза още Зак. – Но сме доволни от свършеното до момента. Правим нещата по различен начин. Всички работим добре заедно. Годината ще е важна за нас. Трябва да покажем прогрес.“