Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рено ще има подобрения по двигателя за Испания

Рено ще има подобрения по двигателя за Испания

33
0
двигател,Карлос Сайнц,мотор,Рено

Рено ще въведе подобрения по двигателите си за Гран при на Испания след 2 седмици. Това обяви изпълнителният директор на френският тим Сирил Абитебул.

Освен това заводският тим на французите ще внедри ъпгрейди по дефлекторите и крилата за предстоящия старт в Баку за Гран при на Азербайджан.

Очаква се Рено да пусне нова спецификация на задвижващата си система за Гран при на Канада, която да има с 30 конски сили повече мощност. Според Абитебдул тимът твърдо е 4-ият по бързина в решетката след водещите 3 тима – Ферари, Мерцедес и Ред Бул, въпреки че е на 5-о място в класирането при конструкторите, като има 3 точки по-малко от 4-ия Макларън.

“В пряката битка срещу съперниците ни, в момента смятаме, че имаме 4-иата по сила комбинация от двигател, шаси и пилоти, каза Абитебул. – Така трябва да сме и занапред, като целта ни е да запазим тази позиция във всяко състезание.

В Азербайджан ще имаме подобрения по шасито, и по-специално по крилата и дефлекторите. След това за Гран при на Испания в Барселона ще има такива и по задвижващата система.”